Kártyajóslás

AKTUÁLIS TANFOLYAMOK

KÁRTYAJÓSLÁS

Az ókori görög Delphoi jóshely feliratán ez állt: ISMERD MEG MAGADAT!

267039382_387756143109793_2490977686245811465_n.jpg

Tarot kártya

"Aki olvasni tud a Tarotban, az olvasni tud a saját lelkében, " Carl Gustav Jung

Nagy szeretettel várlak kártyajóslásra és kártya tanfolyamokra, személyesen és online is.rezi-ildiko.jpg

Kártya jóslás, tanácsadás

Kedves Vendégeim! Nagy szeretettel várlak személyes konzultációra Veszprémben, online pedig a világ bármelyik pontjáról!

Párkapcsolati, szerelmi, munkahelyi problémák, vannak az életedben? Elakadtál az utadon? Tudni szeretnéd, milyen lehetőségeid vannak? Megbízható tanácsadásra, sorselemzésre, kártyajóslásra van szükséged? Keress bizalommal! Elemzéshez Tarot kártyát, cigány kártyát és Angyalkártyákat használok. Ha kell az asztrológiát és nemurológiát is bevetjük, hogy teljesen feltérképezzük az előtted álló lehetőségeket.

A személyes konzultációk, tanfolyamok újra működnek. Ha szeretnél jönni várlak szeretettel személyesen Veszprémben!

Bejelentkezés, időpont egyeztetés telefonon:30/5202-483

E-mailen: spiritildi@gmail.com, Facebook: www.facebook.com/spiritildi.


tarot-991041_1920ÚJ.jpg

TAROT KÁRTYA

A Tarot kártyának 78 lapja van. A 22 lapból álló Nagy Arkánum és az 56 lapból álló Kis Arkánum.

A Tarot ősi szimbólumrendszerének eredete az idők homályába vész. A Tarot kártya beavatási jelképrendszer, mely az aktuális sorshelyzetünkre vonatkozó szimbolikus információt hordoz. Tartalmazza a múltat, a jelent és a jövőt. A nagy arkánum olyan, mint egy térkép: megmutatja, hol állunk éppen, honnan érkeztünk el idáig, és milyen lehetséges útvonalon érhetjük el a célunkat. A kis arkánum lapjai a jelzőtáblák ezeken, az utakon.

Régen titkos társaságokban, szövetségekben használták és tanulmányozták a Tarot kártyát. Ma már leginkább a mindennapi gondokkal, mint a pénzzel, párkapcsolattal és egészséggel, kapcsolatos kérdésekben segít de széles körben használják önismereti és önfejlesztő célokra is. Gyere el, nézzük meg mit üzen Neked!


cigánykártyaój.jpg

CIGÁNY-KÁRTYA

Napjaink legnépszerűbb jóskártyája a cigány-kártya. 36 lapból áll, középpontjában a jósoltató személy- Szerető nő vagy Szerető férfi-áll. A kártya őshazája India.

A cigány-kártya mindig a köznépé volt, minden második otthonban megtalálhattuk. A Tarot elsősorban a nagy misztikusoké volt, akik az uralkodó osztálynak segítettek a rejtett szimbólumokat tartalmazó kártyával.
Mindkét kártyatípus kiválóan alkalmas hétköznapi és különleges életesemények elemzésére, legyen az múltban, a jelenben vagy a jövőben. Nekem a legbeszédesebb kártyám! Nézzük meg mit tanácsol Neked!Kártyajóslás új.jpg

Kártyajóslás

A kártyajóslás már régóta a jövendölés legnépszerűbb formája. Eredete ismeretlen, az első írásos feljegyzés az 1400-as évekből származik. A mai embereknek a tudatos önfejlesztés és az önismeret eszköze. Tudatosságunkban, céljaink elérésében egyik nagy segítőnk tud lenni a kártya.

Kártyajóslással egy varázslatos utazás veszi kezdetét, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz, jobban megértsük életünket, döntéseinket. A kártya segít feltárni és megoldani a problémákat, de nem dönt helyettünk, csupán tanácsot ad, egy útmutatás. Ha elakadtunk az utunkon, sokszor segít, ha kapunk biztatást, hogy jó felé haladunk vagy éppen szembe kell néznünk, hogy rossz felé megyünk, rossz az irány. Kártya nekem ebben a legegyszerűbb, leggyorsabb és legpontosabb segítőm, megadja a feltett kérdésekre a válaszokat.


Kártya tanfolyamok

Tarot kártya alaptanfolyam 1.

A tarot kártya egy önismereti segítség, a lélek nyelve, megmutatja nekünk a helyes utat. Tarot kártya használata által fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megismered a Tarot történetét, eredetét, a Tarot kártya 22 Nagy Arkánumának szimbólumait és jelentését. Beavatási lapot húzunk, megtanulunk több kirakási modellt, valamint az kirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A Nagy Arkánumának használatát megtanítom számodra, érthető, lényegre törő útmutatót kapsz, azonnal nekifoghatsz a kártyák értelmezésének és nemsokára barátaid ámulva hallgatják majd a tanácsaidat.

Helyszínek, ahol elérhető a tanfolyam: Veszprém, Szombathely, Zalaegerszeg, Győr, Sopron. Online a világ bármely pontjáról elérhető.

Tarot kártya alaptanfolyam 2.

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megismered a Tarot kártya 56 Kis Arkánumának szimbólumait és jelentését. Kis Arkánum beavatási lapot húzunk, megtanulunk több újabb kirakási modellt, valamint az kirakások gyakorlatban történő alkalmazását.

A Kis Arkánumának használatát megtanítom számodra, érthető, lényegre törő útmutatót kapsz, még nagyobb rutint szerzel a Tarot kártya használatában.

Helyszínek, ahol elérhető a tanfolyam: Veszprém, Szombathely, Zalaegerszeg, Győr, Sopron. Online a világ bármely pontjáról elérhető.


Cigány kártya alaptanfolyam

Kellemes egy napos tanfolyam keretében megtanuljuk értelmezni a cigány kártyából kapott üzeneteket.

A tanfolyamon megismered cigány kártya eredetét, egyediségét, és a benne rejlő lehetőségeket. A kártya lapjainak általános jelentéseit, speciális együttállások jelentéstartalmait. És több kirakással ismerkedünk gyakorlati példákon keresztül.

A cigány kártya a legbeszédesebb kártya, használata által nagyon jól fejlődhetnek intuícióid, spirituális képességeid.

Helyszínek, ahol elérhető a tanfolyam: Veszprém, Szombathely, Zalaegerszeg, Győr, Sopron. Online a világ bármely pontjáról elérhető.


bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között
An unexpected error occurred.

Cannot load module 'memcached' because required module 'igbinary' is not loaded

< Back to Home