Napi gondolatok

Indrielúj.jpg

Angyali üzenet a január 23-i hétre

"INDRIEL

Fénymunkás vagy, és Istennek szüksége van rád, hogy isteni fényedet és szeretetedet angyalként sugározd a földre és annak minden lakójára.
Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan.
Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!"
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


szívecskes kepuj.jpg

Hála

Visszajelzések

"Kaptam visszajelzéseket, amiket szívből köszönök! Megosztom veletek! ❤

"Kedves Ildi!

A tegnapi nap nagyon érdekes volt Nálad, sok-sok szeretettel és maximális figyelemmel adod át a tudásod, az ember nem tudja rosszul érezni magát! Nagy hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és várom a következő tanfolyamot! Puszi : Margit "

"Drága Ildikó!

Egy élmény volt ma veled ez a csodás nap! Köszönöm szépen a tudásodat, a segítségedet, a jó tanácsokat, önzetlen szeretettedet mások iránt. Nagyra értékelem. Egy igazi angyal vagy! A hátamról is lement a feszültség! Bízom benne még fogunk találkozni szeretettel gondolok rád! Köszönöm szépen. Annamari"

"Szia Ildi

Tervezem egy ideje, hogy rád írok, de mindig van valami. Mérhetetlenül hálás vagyok a nálad tanultakért. Mai napon történt velem egy csoda, ami kapcsán egyből eszembe jutottál. Ma volt nálam egy 9 éves viselkedés problémás kisfiú az édesanyjával, metamorf kezelésre jöttek mindketten. Nem tudtuk, a kissrác hogy fog reagálni, én felkészültem mindenre is. És itt jött a mai csoda A kisfiú, végig a kezelés alatt együttműködő volt, bealudt kicsit, ahogy kell szívcsakra tisztításakor mosolygott. Mikor a fejénél kezeltem, felnézett rám, mosolygott és annyit mondott-Ez nagyon jó. Hát én azt hittem, elolvadok. Többeknek csináltam már metamorfot, mindenki pozitívan nyilatkozott róla, de ez a mai, ez az igazán szívből jövő, őszinte gyermeki vélemény, ez mindent überelt. Fognak még jönni. Hálásan köszönöm Neked, hogy megtanulhattam és ezáltal mások segítségére lehetek.

Puszi: Reni”


"Kedves Ildi!

Nagyon nagyon jól éreztem magam, és imádtam ott lenni. A légkör, a hangulat, a társaság minden annyira összhangban volt! Olyan békés és megnyugtató volt nekem az ott töltött idő. Emellett bűbájos személyiséged van. Én minden nap ott lennék több órát is, mert már Csak a jelenléteddel beragyogtad a napomat! Emellett nagyon szépen köszönöm, hogy rengeteg új ismeretet szereztem! És szeretnék majd még menni hozzád további tanfolyamra is! Köszönöm szépen! Kíra"


"Szia Ildi! Nagyon szépen köszönök neked mindent. Annyira jó volt nálad lenni, tanulni tőled. Egy angyal vagy. Köszönöm ezt a felejthetetlen napot. Örökké emlékezni fogok erre a napra, minden percére. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek! Noémi"


"Jaj Ildi, szuper volt ma! Köszönöm! Azt is, hogy mindig biztatsz, dicsérsz! Rengeteget jelent!

Köszi! Ivi"

"Jaj Ildi, annyira jó volt ma is! Hálával tartozom. Köszönöm Neked, hogy újjávarázsolsz!

Puszi! Ivi"


Vagj bele uj.jpg

Angyali üzenet a január 16-i hétre

"VÁGJ BELE!

Imáid és pozitív elvárásaid meghallgattattak és megválaszoltattak. Közösen dolgoztunk veled ezen a helyzeten annak kezdete óta, és tovább őrködünk feletted és minden érintett felett. Kövesd tovább jelenlegi utadat, hiszen az tényleg nagyon messzire visz téged.
Ezt a kártyát a kérdéses helyzetre vonatkozó bátorításképpen kaptad. Az angyalok biztosítanak a pozitív végkifejletről, feltéve, ha te továbbra is szeretettel és az útmutatás szerint cselekedve kezeled a helyzetet.
A lap további jelentései: Ne tétovázz; eljött a megfelelő idő. * Jó úton jársz. * Ötleted isteni sugallatra született. * Az angyalok sikeres végeredményt jövendölnek."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi útmutás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ♥

Szeretettel: Ildi


tertisztitasúj.jpg

Angyali üzenet a január 9-i hétre

TISZTÍTÁS ÉS MÉREGTELENÍTÉS

Mélységes szeretettel és tisztelettel kérünk téged, hogy méregtelenítsd becses és érzékeny testedet. Kívánságodra segíteni fogunk olyan életigenlő módszereket kifejleszteni, amelyek megbirkóznak a stresszel, és enyhítenek minden fájdalmat, amely régi életmódod felszámolása során felmerül. Add át nekünk gondjaidat, aggodalmaidat és nyugtalanító gondolataidat, és érezd az újonnan megtisztított tested csodálatos üdvösségét.

Ez a kártya az angyaloknak azt a tanácsát jelképezi, miszerint meg kell szabadítanod testedet a kemikáliáktól és a mérgektől. A gyógyszerek, adalékanyagok (beleértve a cukrot), az alkohol, a koffein és a nikotin iránti érzékenységed megnövekedett. Ezek az anyagok megzavarják azon képességedet, hogy meghalld az angyalaidat, így ők arra kémek, kerüld ezeket. Az angyalok szívesen segítenek majd stressz vagy ellenállhatatlan szükségérzet esetén, amennyiben megkéred őket.

A lap további jelentései: Alkalmazz növényi módszereket a tisztításra, mint a búzafűlé vagy a psyllium. * Kérj tanácsot egy holisztikus dietetikustól. * Hívd segítségül Rafael arkangyalt a szükségérzet csökkentésére vagy megszüntetésére. * Kerüld a mérgező kapcsolatokat és helyzeteket. * Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg testedet vagy otthonodat minden alacsonyrendű energiától. * Használj gyengéd, környezetbarát tisztítószereket. "

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


biztonságban vagyúj.jpg

Angyali üzenet a január 2-i hétre

"BIZTONSÁGBAN VAGY

Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra. (Mihály Arkangyal)
Engedd el aggodalmadat, hiszen a szeretet mindent elsöprő fényével védelmezlek téged, a szeretteidet, az otthonodat és a javaidat. Ez a fény taszítja a negatív energiákat, és vonzza a pozitívakat. A félelem helyett e fényre és szeretetre összpontosíts, mert azt vonzod magadhoz, ami a szemed előtt lebeg. Ha az elmédből kiűzöd a félelmet, a felszabadult időt és energiát annak szentelheted, amire születtél. Szabad vagy, ha nincs benned félelem. Tudd, hogy mindig tökéletes biztonságban vagy a védőszárnyaim alatt.
Mihály elsődleges feladata az, hogy elűzze a félelem alacsonyrendű energiáit. Ha aggodalom vagy szorongás lesz úrrá rajtunk, gondolatban szólítsuk Mihály arkangyalt, és ő megnyugtat minket. Arra is kérhetjük, hogy távolítsa el az ártalmas energiákat az otthonunkból, a munkahelyünkről, az autónkból vagy a társaságunkból. Amikor hozzá fordulunk, melegség tölthet el. Ez azért van, mert Ő tüzes, harcos arkangyal. Ha akarjuk, állandóan velünk marad, hiszen képes egyszerre mindenütt jelen lenni."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


terjeszd szet a szarnyaidÚJ.jpg

Angyali üzenet a december 26-i hétre

"Terjeszd szét szárnyaid!
Most ne tétovázz! Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni! /Ariel arkangyal/
Talán megijeszt a változás kilátása és a gondolat, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat. A szeretetet, a szolgálatot és a szellemiséget tartsd szem előtt, és kerüld el a kétkedő és szkeptikus embereket. Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé.
Ariel Arkangyal minden teremtett lényt szeret, és boldogan segít mindenkin. A kinyilvánítás mestere, és főleg azokat az embereket támogatja, akik tanítók, gyógyítók vagy másképpen szolgálnak. A környezetvédelem különösen közel áll hozzá, és szorosan együttműködik a természet angyalaival az állatok, főleg a víz közelében élő madarak és halak óvásában és gyógyításában. Többek között úgy lehet Ariellel együtt dolgozni, hogy környezetvédelmi munkában veszünk részt, például fölszedjük a szemetet a tavak, források, óceánok partján, időt és pénzt áldozunk valamilyen környezetvédelmi ügyre, vagy környezetbarát tisztítószereket használunk."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️

Szeretettel: Ildi


megerdemled a szeretetet.jpg

Angyali üzenet a december 19-i hétre

"MEGÉRDEMLED A SZERETETET

Szeretetre méltó vagy!

A szerelem angyalai tudatják veled, hogy megérdemled a nagy szerelmet, és ezzel biztatnak a további keresésre.

Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is). Jogod van hozzá, hogy kedvesen és tisztelettel bánjon veled életed minden szereplője.

Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed. Ez a lap megnyugtat, hogy megérdemled! Isten tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled, és bármi is történt a múltban Isten művét sosem lehet tönkretenni!

Minél többször megerősíted: "Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat", annál inkább valóra válik számodra ez az élmény.

A megerősítések segítenek, hogy mély, tudat alatti szinten hidd el ezt a spirituális igazságot. Ez pedig lehetővé teszi, hogy szeretetteljes embereket, kapcsolatokat és körülményeket vonzz - amit feltétlenül megérdemelsz!"

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Szerelem Angyalai jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! Szeretettel: Ildi ❤


szívecskes kepuj.jpg

Visszajelzések

Visszajelzések

"Kaptam visszajelzéseket, amiket hálásan köszönök! Megosztom veletek! ❤

"Kedves Ildi!

A tegnapi nap nagyon érdekes volt Nálad, sok-sok szeretettel és maximális figyelemmel adod át a tudásod, az ember nem tudja rosszul érezni magát! Nagy hálával és szeretettel gondolok Rád, köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának és várom a következő tanfolyamot! Puszi : Margit "

"Drága Ildikó!

Egy élmény volt ma veled ez a csodás nap! Köszönöm szépen a tudásodat, a segítségedet, a jó tanácsokat, önzetlen szeretettedet mások iránt. Nagyra értékelem. Egy igazi angyal vagy! A hátamról is lement a feszültség! Bízom benne még fogunk találkozni szeretettel gondolok rád! Köszönöm szépen. Annamari"

"Szia Ildi

Tervezem egy ideje, hogy rád írok, de mindig van valami. Mérhetetlenül hálás vagyok a nálad tanultakért. Mai napon történt velem egy csoda, ami kapcsán egyből eszembe jutottál. Ma volt nálam egy 9 éves viselkedés problémás kisfiú az édesanyjával, metamorf kezelésre jöttek mindketten. Nem tudtuk, a kissrác hogy fog reagálni, én felkészültem mindenre is. És itt jött a mai csoda A kisfiú, végig a kezelés alatt együttműködő volt, bealudt kicsit, ahogy kell szívcsakra tisztításakor mosolygott. Mikor a fejénél kezeltem, felnézett rám, mosolygott és annyit mondott-Ez nagyon jó. Hát én azt hittem, elolvadok. Többeknek csináltam már metamorfot, mindenki pozitívan nyilatkozott róla, de ez a mai, ez az igazán szívből jövő, őszinte gyermeki vélemény, ez mindent überelt. Fognak még jönni. Hálásan köszönöm Neked, hogy megtanulhattam és ezáltal mások segítségére lehetek.

Puszi: Reni”


"Kedves Ildi!

Nagyon nagyon jól éreztem magam, és imádtam ott lenni. A légkör, a hangulat, a társaság minden annyira összhangban volt! Olyan békés és megnyugtató volt nekem az ott töltött idő. Emellett bűbájos személyiséged van. Én minden nap ott lennék több órát is, mert már Csak a jelenléteddel beragyogtad a napomat! Emellett nagyon szépen köszönöm, hogy rengeteg új ismeretet szereztem! És szeretnék majd még menni hozzád további tanfolyamra is! Köszönöm szépen! Kíra"


"Szia Ildi! Nagyon szépen köszönök neked mindent. Annyira jó volt nálad lenni, tanulni tőled. Egy angyal vagy. Köszönöm ezt a felejthetetlen napot. Örökké emlékezni fogok erre a napra, minden percére. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek! Noémi"


"Jaj Ildi, szuper volt ma! Köszönöm! Azt is, hogy mindig biztatsz, dicsérsz! Rengeteget jelent!

Köszi! Ivi"

"Jaj Ildi, annyira jó volt ma is! Hálával tartozom. Köszönöm Neked, hogy újjávarázsolsz!

Puszi! Ivi"


vege a nehezsegeknekúj.jpg

Angyali üzenet a december 12-i hétre

"VÉGE A NEHÉZSÉGEKNEK

/Jeremiel Arkangyal/
A legrosszabbat immár magad mögött tudhatod, minden eddigi akadályt leküzdöttél.
Az utadba akadó nehézségek erősebbé tettek, és új leckéket tanítottak meg. Elkeseredés helyett együtt érzőn kitártad a szívedet azok felé, akik hasonló helyzetben vannak. Már nem okolsz másokat, már nem tekinted magadat áldozatnak. Sikerült felülkerekedned korábbi problémáidon. Kedvező hozzáállásod szeretetteljes megoldást és a szellemi megértés magasabb szintjein lévő, új helyzeteket vonz. Maradj pozitív!
Jeremiel neve azt jelenti: 'Isten kegyelme'. Ha hozzá fordulunk, minden érintett szívébe megbocsátást lop. Megmutatja, hogyan lehet szeretetteljesen cselekedni. Abban is segít, hogy kegyes szemléletmódot öltsünk, ami lehetővé teszi, hogy mindig tekintettel legyünk önmagunkra, és figyelmes, szerető gonddal törődjünk magunkkal."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! Szertettel: Ildi ❤

atadas es elengedesúj.jpg

Angyali üzenet a december 5-i hétre

"ÁTADÁS ÉS ELENGEDÉS

Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza.
Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: "De fogok-e valami jobbat találni helyette?", akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul. A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


legyen onbizalmadúj.jpg

Angyali üzenet a november 28-i hétre

"LEGYEN ÖNBIZALMAD

Ez a kártya egyfajta önbizalom növelő talizmán. Mihály arkangyal így adja tudtodra, hogy Isten számít az erődre és tehetségedre béketervének megvalósításához. Vigyáz rád, hogy teljes fényedben ragyoghass. Hallgass a megérzéseidre, és légy határozott. Magabiztosságod szintén magabiztos, egészséges önbizalommal rendelkező embereket fog vonzani, és tiszteletet ébreszt.Lefekvés előtt kérd Mihály arkangyalt, hogy növelje önbizalmadat, és reggel szeretettel a szívedben ébredsz majd.
Lehetséges értelmezések: Higgy a terveidben és az ötleteidben. * Bízz a megérzéseidben, mert elvezet célodhoz. * Megbízhatsz az illetőben, aki iránt érdeklődsz. * Hidd el, hogy a helyes úton jársz. * Biztos lehetsz benne, hogy sem anyagiakban, sem másban sem fogsz szűkölködni".
Imádság: Mihály arkangyal! Kérlek vértezz fel engem bátorsággal és állhatatosságoddal, hogy felismerjem bölcsességem, erőm, szeretetem, alkotókészségem, lelki gazdagságom és egészségem isteni mivoltát. Segíts, hogy minden körülmények közt megőrizzem magabiztosságomat és nyugalmamat."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

vedd eszre a jeleketuj...jpg

Angyali üzenet a november 21-i hétre

"VEDD ÉSZRE A JELEKET!

Igen, az általad kapott jelek mennybéliek. Tollakat, érméket és más hasonló jeleket potyogtatunk utadba, hogy emlékeztessünk: szeretünk téged, és sosem vagy egyedül.
Az angyalok azért küldték ezt a kártyát, hogy segítsen értelmezni azokat a jeleket, amelyeket mostanában kaptál. Ezek lehetnek többek között tollak, érmék, pillangók, madarak vagy más olyan, visszatérő látomások, amelyek az angyalokat juttatják eszedbe, akik szánt szándékkal küldték le neked ezeket a jeleket, hogy tudassák veled, a közeledben vannak - oltalmazva, szeretve, és vezetve téged.
A lap további jelentései: A mennyben tartózkodó elhunyt szeretteid így szólnak: "Szia! Szeretünk téged!" * Vedd észre és higgy a hozzád érkező ismétlődő jelekben, amelyek alátámasztják a tényt, hogy jó úton jársz. * Higgy. * Kövesd a jeleket, amelyek elvezetnek szíved vágyához."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️

Szeretettel: Ildi


Csodakúj.jpg

Angyali üzenet a november 14-i hétre

"CSODÁK


Csodák vesznek most körül. Vedd őket észre, és még több rád talál.
Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni. Légy nyitott az isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.
Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek. Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! <3 :) Szeretettel: Ildi


Nincs miert aggodnodúj.jpg

Angyali üzenet a november 7-i hétre

"NINCS MIÉRT AGGÓDNOD

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül - minden erőfeszítés nélkül.
Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.
A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. * Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. * A boldog végeredmény elkerülhetetlen. * Kerüld az aggódást, hogy a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. *Az angyalok veled vannak - és minden rendben van."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Hatalommal rendelkezel ÚJ.jpg

Angyali üzenet az október 31-i hétre

"HATALOMMAL RENDELKEZEL!
Használd a képességeidet ennek a helyzetnek a megoldására. Meg tudod csinálni!
Ezt a lapot emlékeztetőként húztad: erősebb vagy, mint gondolnád. Talán az utóbbi időben áldozatnak érezted magad.
A tündérek azonban azt akarják, hogy tudd: a korodra, termetedre vagy végzettségedre való tekintet nélkül hihetetlen személyes hatalommal rendelkezel.
Noha a tündérek parányi teremtmények, Isten és az Univerzum erejét közvetítik, és te is használhatod ezt az erőt egy probléma megoldására, önmagad vagy mások gyógyítására, vagy az anyagi szükségleteid manifesztációjára. Csak hinned kell.
A lap további jelentései: Engedd el a hibáztatást, és koncentrálj a megoldásokra! * Végezz energia gyógyítást, különösen a kezeddel! * Kezdj erősítő edzéseket, mint például a súlyemelés! * Kövesd a belső útmutatásodat egy helyzet megoldása érdekében! * Légy aktív egy szívedhez közel álló kedves ügy mellett! * Mond ki az igazságot magadnak és másoknak! "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek mágikus üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ♥

Szeretettel: Ildi


eroúj.jpg

Angyali üzenet az október 24-i hétre

"ERŐ

Itt az ideje, hogy megmutasd az erődet. Az erő biztonságot ad, amennyiben szeretettel társul.
A Teremtő teljes ereje benned van. Az isteni szeretet, bölcsesség és értelem egésze elérhető számodra. Spirituális erődnek köszönhetően látod az angyalokat, és meglátod a jövőt. Értelmed ereje az Egy univerzális bölcsességét közvetíti, érzelmi erődnek köszönhetően hallatlanul empatikus vagy, pszichikai erőd pedig egyszerűen végtelen.
Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a te erődnek, s az angyalok úgy látják, hasonlatos az isteni szeretet hatalmához. Engedd, hogy igaz erőd sugarai érjék a világot, és csodálatos utakon-módokon hassanak."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


jutalmazd meg onmagad új.jpg

Angyali üzenet az október 17-i hétre

JUTALMAZD MEG ÖNMAGAD!

Mostanában túl sokat adtál önmagadból, ezért eljött az ideje, hogy te is kapjál. Szánj időt arra, hogy jelentőségteljes módon jutalmazd meg önmagad. Az adás és kapás ilyen jellegű egyensúlya létfontosságú ahhoz, hogy állandóan emelkedett szinten tartsd energiáid, hangulatod és motivációd.

Azért húztad ezt a lapot, mert eljött az ideje, hogy kemény munkádért cserében megjutalmazd magad. Mindenkinek szüksége van a jutalmakra, és ez alól te sem vagy kivétel. Egy nem mindennapi élvezet megnöveli energiádat, hangulatodat és motivációdat. Fektess energiát bátran önmagadba, és még ma szánj időt az önmagaddal való törődésre. Ajándékozd meg magad egy régóta vágyott tárggyal, utazással vagy szolgáltatással, és figyeld meg, miként virágzik ki örömittasan a benned lévő gyermek ettől a szeretettel teli figyelmességtől.

A lap további jelentései: A mai napot vedd ki szabadnapnak. * Tüntesd ki magad egy nem mindennapi figyelmességgel. * Teremts egyensúlyt az adás és kapás között. * Győződj meg róla, hogy megengeded önmagadnak, hogy kapj. * Becsülj nagyra mindent, amit tettél.

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤


tamogatasúj.jpg

Angyali üzenet az október 10-i hétre

"TÁMOGATÁS

Isten, az angyalok és a Felemelkedett Mesterek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet, szeretnek, és mutatják az utat. Nem vagy egyedül. Biztonságban vagy.
Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.
Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk. Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket. Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket. Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Crystalúj.jpg

Angyali üzenet az október 3-i hétre

"CRYSTAL

Higgy és reménykedj, mert valami új, pozitív dolog körvonalazódik életedben, amit te még nem látsz.
A magok, melyeket elvetettél, kezdenek szárba szökkenni. Lehet, hogy mindezt te még nem tudatosítod, mivel ezek az eredmények még csak kezdetlegesek. Most azonban fontosabb, mint valaha, hogy bizakodj, és tisztán lásd, hogy mi az, amit szeretnél, és hogy mire vágysz. Kerüld a szkeptikusokat vagy a negatív beállítottságú embereket.
Fontos, hogy naponta tedd meg azokat az - esetleg jelentéktelennek tűnő - lépéseket, amelyek az álmaid beteljesedéséhez vezetnek. Egy telefonhívás, egy levél, valamilyen témához kapcsolódó szöveg, információ mind segítenek energiáidat magas szinten tartani. Mindennap erősítsd meg magadban az érzést, hogy álmaid teljesültek, sőt még túl is szárnyalták eredeti elképzeléseidet. És ami a legfontosabb, hogy angyalaid minden lépésedet támogatják, ha segítségüket kéred."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Bosegúj.jpg

Angyali üzenet a szeptember 26-i hétre

"BŐSÉG

A bőség ideje elérkezett. Kérd az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.
Üzenetet hozó angyalaid a közelgő bőségről adnak hírt. Mindennek egyetlen forrása van: Isten. Hited eljutott arra a szintre, hogy biztosan tudod: a Teremtő mindent megad, amire szükséged van. Hited, még ha gyenge is volt, megidézte a bőséget, és a bőség most megérkezett.
Maradj meg hitedben, hogy mind anyagilag, mind lelkileg, érzelmileg, spirituálisan és intellektuálisan tovább áramoljon feléd a bőség. Gyakorold ezt a csodálatos önmegerősítést: "Elfogadom a nagy jólétet. Mindent megkapok, amikre szükségem van. Most és az elkövetkezőkben egyaránt."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


tanitas es tanulas.jpg

Angyali üzenet a szeptember 19-i hétre

"TANÍTÁS ÉS TANULÁS
(Zadkiel arkangyal)
Legyél mindig nyitott, és tanulj új dolgokat, majd tanítsd meg másoknak.
Egyszerre vagy szellemi tanító és mohó tanítvány. A tanítás és a tanulás tökéletes körforgást alkot, amelyben mindig a kellő időben érkezik el hozzád a tudás. Azokban a témákban taníts másokat, amelyek téged is lelkesítenek. Minél többet tanítasz, leckéid annál jobban megszilárdulnak benned. Legyél nyitott az új eszmékre, és olyan dolgokat is tanulj, amelyek nem tartoznak szorosan az érdeklődési körödbe. A tanítványaidtól is sokféleképpen tanulhatsz. Bízz tanítási és tanulási képességeidben, hiszen elméd egy Isten elméjével. Értelmes és bölcs lény vagy. Tudd, hogy életed jelenlegi szakaszában bátran onthatod a szót, amikor tanítasz.
Zadkiel a tökéletes szellemi tanító. Türelmes, kedves és mindentudó. Közismerten hatékonyan segít az emberi emlékezőképesség működésében. Nyugodtan forduljunk hozzá, ha meg kell jegyeznünk valamit. Zadkiel örömmel megtanít bármire, amit tudnunk kell, csak kérdezzünk. Olykor a Szókratész féle tanítási módszert alkalmazza, vagyis rávezet, hogy magunktól jöjjünk rá a dolgokra. Leginkább úgy vehetjük észre Zadkiel tanításait, ha a mintákat figyeljük mindenben, amit látunk, hallunk vagy gondolunk."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Aurora új.jpg

Angyali üzenet a szeptember 12-i hétre

"AURORA

Mások számára ijesztő magasságokban szárnyalsz. De ne ereszkedj alá, és meglátod, hogy hamarosan ők is követni fogják példádat.
Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája. Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.
Abban segítelek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog. Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤

Szeretettel: Ildi


Légy boldog mar most.jpg

Angyali üzenet a szeptember 5-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"LÉGY BOLDOG MÁR MOST
Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz.
Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid?
Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.
Lehetséges értelmezések: Határolódj el a nehéz helyzettől. * Csodára számíthatsz. * Írj egy listát azokról a dolgokról, melyekért hálás vagy. * Gondolkodj pozitívan a mostani helyzetről. * Nyisd meg a szívedet a szeretetnek.
Imádság: Köszönöm, hogy megnyitottad szívemet a boldogságnak, az örömnek és az elragadtatásnak. Most már észre tudom venni az életem nagyszerűségét."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Astara1.jpg

Angyali üzenet az augusztus 29-i hétre

"A legjobbat érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg. (ASTARA)

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hogy nem érdemled meg a jót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤

Szeretettel: Ildi


tokeletes idozitesujuj.jpg

Angyali üzenet az augusztus 22-i hétre

"TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS

Ez a megfelelő pillanat az előrelépéshez.
Tudni szeretnéd, mikor teljesül a vágyad, vagy melyik a legjobb pillanat a változtatásra.
A válasz: most.
Az univerzális energiák tökéletesen összehangolódtak és kaput nyitottak neked, amelyen könnyen átléphetsz.
Ez az egyik olyan alkalom az életben, amikor minden úgy megy, mint a karikacsapás, és minden arannyá válik a kezedben – használd ki az isteni időzítést, és lépj.
Ezen a ponton minden további előkészület halogatásnak számít.
Egyszerre egyet lépj, és haladj előre ma!
A lappal kapcsolatos további jelentések: Pozitív gondolataid és megerősítéseid működnek, tehát kérlek őrizd meg azokat! * Ne halogass, cselekedj! * Hozz egyértelmű döntést! * Bízz a belső időérzékedben ezzel a projekttel kapcsolatosban! * Őrizd meg a hited, mivel imáid a megvalósulás határán állnak! * Használd ki a szabadidődet, és használd céljaid elérésére!"
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue A Tündérek Mágikus Üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


a helyes út..új.jpg

Angyali üzenet a augusztus 15-i hétre

"A HELYES ÚTON JÁRSZ

Ez a kártya azt jelzi, hogy a helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez.
Az angyalok értékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted.
Most még nem tudod, mi vár rád, de az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák.
Csak így tovább!
Lehetséges értelmezések: Kedvező időszak, hogy belevágj valami újba: ez lehet egy vállalkozás, egy könyv vagy pozitív életmódváltás. * Hallgass a belső hangra, még ha mások furcsállják is. * Hidd el, hogy a terveidhez megkapod az anyagi támogatást.
Imádság: Téged hívlak, Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy érthető és világos útmutatással szolgálsz. Köszönöm, hogy biztatsz és bátorítasz, és egészséges életmódváltásra ösztönzöl."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Rosettaúj.jpg

Angyali üzenet az augusztus 8-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"Rosetta
Nagyon értesz a fiatalok nyelvén, és isteni küldetésed része, hogy segítsd, tanítsd és gyámolítsd a gyerekeket.
A gyerekekre hatással van nyíltszívű természeted, téged pedig elbűvöl őszinteségük, nevetésük és ártatlanságuk. Megszólítják és meggyógyítják a benned élő gyermeket. Keresed annak módját, hogy megadd ezeknek a gyerekeknek mindazt, amire te vágytál fiatalkorodban. Szeretnéd jobbá tenni és a gyerekek életét, és megpróbálod megtalálni ennek a legjobb módját.
Védőangyalként veled vagyok, és örömmel tölt el, ha új lehetőséget nyújthatok neked arra, hogy segíts a gyerekeknek. Csak észre kell venned azokat a fiatalokat, akiket az utadba küldök. Légy felszabadult önmagad ezekkel a gyerekekkel, a többi pedig majd megy magától. Ha készen állsz, csak egyetlen szóval jelezd, és még több életet bízok rád. Abban pedig biztos lehetsz, hogy jól ismerlek, és csak olyan feladatokat adok, amelyek illenek a személyiségedhez, tehetségedhez és érdeklődési területedhez. Áldást jelentesz a gyerekeknek mindenütt!"
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Zannaúj.jpg

Angyali üzenet az augusztus 1-i hétre

"ZANNA

Minden bántódástól védve vagy. A legrosszabb már mögötted van. Végre megpihenhetsz, és biztonságban érezheted magad.
Bármi történt is a múltadban, már nem számít. Jelenedet és jövődet az angyalok vigyázzák. Segítek abban, hogy túljuss a múltban megélt sérelmeken és megrázkódtatásokon. Elűzöm az aggodalmat és a félelmet a szívedből. Megszabadítalak a negatív és önkínzó gondolatoktól és viselkedéstől. Más szóval segítek neked abban, hogy élvezhesd a biztonság és lelki nyugalom megújult érzését.
A többi angyallal őrséget állunk körülötted, az otthonod, a családod, a járműved és a munkahelyed körül. Nyugodt lehetsz benne, hogy semmilyen alacsonyabb energia nem tud behatolni a mi védőmezőnkbe. Mi csak a szeretet energiát engedjük be a te és szeretteid életterébe, a félelmeidet pedig eloszlatjuk, távoli illúzióvá változtatjuk. Isten angyalaival együtt arra kér, hogy pihenj és érezd jól magad, hiszen a te boldogságod az égieket is örömmel tölti el."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


varazslatúj.jpg

Angyali üzenet a július 25-i hétre

"VARÁZSLAT

Fedezd fel újra a csoda és az áhítat iránt fogékony gyermeki lényedet. Lásd a világot varázslatos helynek.
Emlékszel, gyermekként milyen varázslatosnak láttad a világot? A varázslat iránti érzékenység a bennünk élő gyermek lényege. Az évek során elveszítetted ezt az érzékenységet?
Az angyalok azt szeretnék, ha visszaemlékeznél a hatalmas csodákra, amelyek körülvettek, és újra felfedeznéd a varázslat iránti fogékonyságodat. Kérj segítséget Istentől és az angyaloktól - kis vagy nagy dolgokban, nem számít. Ne félj, hogy a mindennapi kérések elvonják az angyalokat valami "sokkal fontosabb ügytől". Ők tényleg segíteni akarnak, tehát ne aggódj, és kérj bátran. Ha így teszel, elérheted újra annak a gyermeknek az örömét és áhítatát, aki tudja, hogy gondját viselik. Ha az öröm megint átjár, isteni fényed másokat is ösztönözni fog."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Bizd magad..jó.jpg

Angyali üzenet a július 18-i hétre

"BÍZD MAGAD A KÉPZELETEDRE ÉS MEGKAPOD A VÁLASZT

Az angyalok meghallgatták imáidat, de hogy megértsd a különleges, nem hétköznapi üzeneteiket, rá kell bíznod magad a képzeletedre.Felejtsd el a régi előítéleteidet, miszerint bizonyos dolgok egyszerűen nem történhetnek meg.
Az angyalok olyan megoldásokkal állnak elő, hogy rájössz, semmi sem lehetetlen.
Ima: Istenem, köszönöm a bölcsességet és az alkotókedvet, ami megengedi, hogy új szemmel nézzem a szokatlannak tűnő dolgokat. Hálásan és tisztelettel fogadom minden segítségedet (itt vázoljuk fel az adott helyzetet).
Lehetséges értelmezések: Vegyél egy papírt és tollat, és írd le ötleteidet. * Valósítsd meg ötleteidet, bármilyen lehetetlennek tűnik is. * Az ötleteid imáidra adott válaszok. * Ha követed álmaidat segítséget kapsz. * Írj egy listát a számodra elképzelhetetlennek tartott dolgokról, majd égesd el, hogy nyitott légy az új elképzelésekre. * Hidd el megérdemled az isteni gondviselést és ajándékokat."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


tertisztitasúj.jpg

Angyali üzenet a július 11-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
TÉRTISZTÍTÁS
"Rakj rendet magad körül, tisztítsd meg az energiát, és alkalmazd a feng shuit. (Jophiel Arkangyal)
Az otthonod és a munkahelyed atmoszférája sokféleképpen befolyásol A rendetlenség szétzúzza az energiádat, az alkotóerődet és a jólétérzésedet. Én segítek időt szakítani arra, hogy eltávolítsd fizikai környezetedből az ártalmas hatásokat, és mindvégig ösztökéllek. Fogom a kezedet, és együtt elengedünk mindent, ami már nem szolgál téged. A már nem használatos tárgyakat elajándékozzuk, újrahasznosítjuk vagy kiselejtezzük. Kitárjuk az ablakokat, hogy friss levegő áramoljon a szobákba, és megtisztítom az alantas energiákat. Erőfeszítéseid eredményeképpen életed minden területén jelentős javulást fogsz tapasztalni.
Jophiel aurája sötét rózsaszínű, ami szépséges, szerető és figyelmes természetére utal. Az energiájához az aurája színében pompázó kristályokat, például a vörös turmalint szokták társítani. Valahányszor átrendezzük vagy felújítjuk a lakásunkat, vagy tavaszi nagytakarítást végzünk, kérjük Jophiel segítségét. Olyan, mintha saját szellemi lakberendezőnk és feng shui-szakértőnk lenne!"
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️

Szeretettel: Ildi


erzelmi gyogyulasúj.jpg

Angyali üzenet a július 4-i hétre

"ÉRZELMI GYÓGYULÁS
Amint az szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalomból, új áldásokban és szeretetben részesülsz.
Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol.
Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet.
Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon.
Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.
További jelentések: A kérdéses helyzet érzelmi alapú. * A fizikai gyógyulás az érzelmi gyógyulás eredményeként következik be. * Egy korábbi kapcsolatból eredő régi sérelem gyógyításával felkészülsz egy új szerelemre. * Kérd ki egy szakember véleményét, vagy csatlakozz egy támogató csoporthoz! * Írj naplót az érzéseidről. * Ez a helyzet rendkívüli személyes fejlődést ösztönöz."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Elorelepesúj.jpg

Angyali üzenet a június 27-i hétre

ELŐRELÉPÉS

Valódi éned sugárzik át a felszínen, megmutatva erődet, hatékonyságodat, sikerességedet és értelmedet. Engedd, hogy mások is láthassák igazi énedet, és erőt meríthessenek belőle.
Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.
Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket - akárki előtt. Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között. Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást. Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet.
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

gyozelemúj.jpg

Angyali üzenet a június 20-i hétre

"GYŐZELEM

/Sandalphon Arkangyal/
Imáid meghallgatásra találtak, és megválaszoltattak. Bizakodj!
Megérdemled e győzedelmes időszakot. Megingathatatlan összpontosításodnak és elkötelezettségednek kedvező gyümölcse lett. Most a békesség és az öröm a tiéd. Csak ez a pillanat lebegjen a szemed előtt, ízlelgess minden érzést, és add át magad neki. Tudd, hogy jó kezekben van a jövőd, és nyugodtan élvezd a jelen pillanatot. Örülj annak, aki vagy, és tudd, hogy a sikereddel mindenki jól jár.
Metatron mellett Sandalphon a másik olyan arkangyal, aki emberként élt a földön, és olyan rendkívüli életet élt, hogy fölemelkedett az arkangyalok körébe. Így hát Sandalphon abban tud segíteni, hogy mi is kiemelkedő életet élhessünk. Azzal a kéréssel fordulhatunk hozzá, hogy segítsen egységben élni, és teljesen fölébreszteni a prófétálás, a gyógyítás és a megnyilvánulás lelki adományait. Sandalphon támogatásával képesek leszünk úgy kimondani a saját igazságunkat, hogy senkinek sem ártunk vele. Azonkívül segít értékelnünk valamennyi csodát és győzelmet, még a legkisebbeket is."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


szeretteiddel egyutt uj.jpg

Angyali üzenet a június 13-i hétre

"SZERETTEIDDEL EGYÜTT BIZTONSÁGBAN VAGY
Mihály arkangyal vigyáz rád és a szeretteidre; azokra a családtagokra és barátokra is, akik már eltávoztak.
Ez a kártya azt jelzi, hogy megnyugodhatsz, mert az arkangyal minden részletre kiterjedően gondoskodik rólad és a szeretteidről.
Lehetséges értelmezések: Bízd a gondjaidat és aggodalmaidat Istenre és az angyalokra. * Anyagi szükségleteidről is gondoskodnak. * Vállalkozásod biztonságban van. * Biztonságosan utazhatsz. * Eltávozott hozzátartozód boldog a mennyben és szeretettel gondol rád. * Ne feledd, hogy az aggodalom az imádság egyik formája, ezért csak azért imádkozz, amit szeretnél.
Ima: Istenem és Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy vigyáztok rám és szeretteimre (itt felsorolhatod a nevüket). Kérlek segíts, hogy biztonságban érezzem magam, megnyugodjak, a számomra fontos dolgokra figyelhessek, és boldogan, egészségesen élhessek."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Áldásúj.jpg

Angyali üzenet a június 6-i hétre

"ÁLDÁS

Isten és az angyalok most azonnal segítenek neked. Folyamodj továbbra is hozzájuk, és fogadd el az érkező segítséget (amely mindig jelen van).
Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel.
Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok. Ez a kártya arra mutat rá, hogy sosem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkor angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded. Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


megkaptad amit kivantalúj.jpg

Angyali üzenet a május 30-i hétre

"MEGKAPTAD AMIT KÍVÁNTÁL

Amit kértél, valóra válik.
A tündérek tudják, hogyan váltsák valóra varázslatos módon minden anyagi szükségletüket és vágyukat, és az embereknek is segítenek az álmaik valóra váltásában – mint neked. Ez a lap azt mutatja, hogy a tündérek boldogan megadják neked azt, amire vágysz!
Együtt dolgoznak minden univerzális erővel és energiával, de te is segítheted, hogy imád gyorsan valóra váljon, ha együtt haladsz az áramlattal a saját életedben.
Maradj a lehető legösszeszedettebb és legnyugodtabb, mert a negativitás akadályozhatja a vágyad megvalósulását.
Menj ki gyakran a természetbe, hogy szellemed folyamatosan az öröm és hála varázslatos energiáival szárnyaljon."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue A Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ Szeretettel: Ildi

megkaptad amit kivantalúj.jpg

Angyali üzenet a május 30-i hétre

"MEGKAPTAD AMIT KÍVÁNTÁL

Amit kértél, valóra válik.
A tündérek tudják, hogyan váltsák valóra varázslatos módon minden anyagi szükségletüket és vágyukat, és az embereknek is segítenek az álmaik valóra váltásában – mint neked. Ez a lap azt mutatja, hogy a tündérek boldogan megadják neked azt, amire vágysz!
Együtt dolgoznak minden univerzális erővel és energiával, de te is segítheted, hogy imád gyorsan valóra váljon, ha együtt haladsz az áramlattal a saját életedben.
Maradj a lehető legösszeszedettebb és legnyugodtabb, mert a negativitás akadályozhatja a vágyad megvalósulását.
Menj ki gyakran a természetbe, hogy szellemed folyamatosan az öröm és hála varázslatos energiáival szárnyaljon."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue A Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ Szeretettel: Ildi

Szabad eg alattúj.jpg

Angyali üzenet a május 23-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"SZABAD ÉG ALATT
A gondjaid elől menj ki a zöldbe, és hangolódj rá, hogy új, kreatív gondolataid támadjanak. /Jophiel Arkangyal/
A természettel való kapcsolat segít összhangba kerülni a világmindenség szívdobogásával. Így mindig jó időben, jó helyen lehetsz. A zöldben a szellemed fölfrissül, és az energiaszinted megemelkedik. Minden nap menj ki a szabadba, nem baj, ha némi erőfeszítésedbe kerül. Ha már ott van, szagolgasd a rózsákat, és szemléld a táj felséges szépségét. Tudd, hogy a természet része vagy, és te is ugyanolyan pompás vagy.
Jophiel neve azt jelenti: 'Isten gyönyörűsége'. Ő mindenben és mindenkiben meglátja a szépséget, és ugyanebben segít nekünk is. Tudja, hogy ha rendszeresen levegőzünk, megtisztulunk az alacsonyrendű energiáktól, és így derűsebben tekintünk az életre. Forduljunk Jophielhez, hogy könnyebben szakítsunk időt a kirándulásra, a természetjárásra, hogy a zöldbe költözhessünk, vagy ha pillangókertet szeretnénk kialakítani. Bárhogyan is szeretnénk összekapcsolódni a természettel, ő segíteni fog."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyalok jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


uj kezdetekuj.jpg

Angyali üzenet a május 16-i hétre

"ÚJ KEZDETEK
Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá.
Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.
Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik. Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan nézz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdet előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ild


Legy onmagadúj.jpg

Angyali üzenet az április 9-i hétre

"LÉGY ÖNMAGAD!

Ez a helyzet megkívánja, hogy a valódi önmagad légy. Ez képezi személyes erőd alapját.
Akkor vagy a legerősebb és leghatékonyabb, amikor őszintén és hitelesen viselkedsz önmagaddal és másokkal. Ha úgy teszel, mintha másként éreznél, cselekednél vagy léteznél, akkor nem tudatosulnak benned az érzéseid, amelyek fontos útmutatás forrásai.
Kérdésedre a válasz: „Légy önmagad!” Viselkedésed, beszéded és még az öltözködésed is legyen olyan, mint általában, és ne aggódj, hogy mások mit gondolnak. Ha a valódi énedet éled, akkor lehetőséget adsz másoknak arra, hogy az igazi lényedet szeressék."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue A tündérek mágikus üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Indrielúj.jpg

Angyali üzenet a május 2-i hétre

"INDRIEL

Fénymunkás vagy, és Istennek szüksége van rád, hogy isteni fényedet és szeretetedet angyalként sugározd a földre és annak minden lakójára.

Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan.
Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!"

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Isten idozitesúj.jpg

Angyali üzenet az április 25-i hétre

"ISTENI IDŐZÍTÉS

Figyelj rá, hogy milyen kapuk nyílnak meg és zárulnak be mostanában előtted. A kitárt kapukon menj keresztül, és vond le a tanulságot, ha zárt kaput találsz.
Imáid meghallgattatnak; efelől semmi kétség. Csakhogy minden változás az Isteni Időzítés Univerzális Törvényének engedelmeskedik. A nagy mozaik sok darabjának kell megtalálnia a helyét, hogy végül láthatóvá váljék az egész. Ha kapkodva helyezed el a mozaikdarabokat, a teljes kép alapját ronthatod el.
Ne próbálj bezárt kapukat döngetni. Inkább fordulj tanácsért az angyalaidhoz, hogy megláthasd, mikor zárul be egy ajtó a negatív hozzáállásod miatt, és mikor az isteni időzítés hatására. Nézz más, nyitott kapuk után, és menj keresztül rajtuk hittel, hálával."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam.


viszlat a reginek..új.jpg

Angyali üzenet az április 18-i hétre

"VISZLÁT A RÉGINEK, ÜDV AZ ÚJNAK

Életed egy része véget ért, és most kezdetét veszi egy új és még jobb rész.
Ez a lap azt jelzi, hogy életed egy fejezete lezárul, talán veszteségérzésed volt, vagy szorongtál a jövővel kapcsolatban.
Ez a lap megnyugtat, hogy a jelenlegi helyzeted sok értékes és fontos dolgot tanít neked az életben. Most megszerzed ezt a bölcsességet, és új emberekkel, munkával és helyzetekkel kelsz útra. Légy nyitott e változásra, mivel minden érintett számára sok áldást hoz. Gondoskodnak a jövődről.

Lehetséges értelmezések: Lehetséges, hogy új lakásba költözöl. * Közeledik egy előléptetés. * Egy kapcsolat véget ér. * Észrevehető egy átalakulás. * Engedd el az egészségtelen régi mintákat. * Teremts időt arra, hogy a múltbéli sérelmeid gyógyításán dolgozz!"

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzentei jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: IldiRafael Arkangyal.jpg

Angyali üzenet az április 11-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"RAFAEL ARKANGYAL
A gyógyító angyal veled van, és támogatja gyógyító munkádat.
A gyógyításért mondott imáidat (önmagad és mások gyógyításáért) meghallgatta és megválaszolta Rafael arkangyal, az angyali birodalom legfőbb gyógyítója.
Rafael arkangyal (nevének jelentése: „Isten meggyógyít”) útmutatást és ötleteket ad az egészségeddel kapcsolatban, tehát feltétlenül kövess minden megérzést a testedzéssel, az egészséges étkezéssel, a mértékletes ivással és dohányzással stb. kapcsolatban.
Rafael arkangyal segíthet, hogy csökkentsd vagy felszámold egészségtelen sóvárgásaidat, ha erre kéred. A testedzés iránti motivációdat is fokozza majd.
Ha úgy érzed, hogy segítségül hívnak mások egészségével kapcsolatban (akik lehetnek a szeretteid, az ügyfeleid és/vagy állatok), akkor kérd Rafaelt, hogy irányítsa tetteidet és szavaidat.
Rafael rajtad keresztül fogja küldeni Isten gyógyító energiáját, hogy az isteni fény és szeretet csatornája légy.
Rafael emellett szívesen irányít a gyógyító munkával kapcsolatos tanulmányok felé, ha kéred.
Teendők: Rafael arkangyal gyógyító energiája smaragdzöld színű. Vizualizáld ezt a smaragdzöld szint, amint körülvesz bárkit, akinek gyógyító segítségre van szüksége. Ha nem látod tisztán ezt a zöld fényt, akkor is tudd, hogy sikeresen segítségül hívtad annak gyógyító erejét."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤

Szeretettel: Ildi


energiamunkaúj.jpg

Angyali üzenet az április 4-i hétre

"ENERGIAMUNKA

Az élet gyakran felvillanyozó, hiszen valódi esszenciája az energia. Tested egy rendkívüli energiamező, amely pozitívan reagál a szeretetteljes bánásmódra. Kezed és szíved működésbe lép, hogy gyógyító energiát adhass szeretteidnek és klienseidnek.
Ezt a lapot azért húztad, mert az angyalok úgy vélik, hasznodra válhat, ha energiával dolgozol, mint a reiki vagy a csi kung során. Ha kapcsolatba lépsz a helyi holisztikus egészségügyi központtal, képzett orvosra lelhetsz. Az angyalok azt tanácsolják, vágj bele egy kezelésbe, amelynek a során energiával gyógyítanak. Ez a kártya az angyalok azon üzenetét is hordozza, hogy életcélod mások energiákkal való gyógyításával függ össze. Ha már van ilyen képesítésed (vagy azt az útmutatást kaptad, hogy hasonló képesítés után nézz), akkor ez a lap annak a jele, hogy jeleskedni fogsz ezen a téren.
A lap további jelentései: Tisztítsd meg otthonod, környezeted energiáit. * Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, így rendszeresen meg kell tisztítanod magadat minden olyan energiától, amelyet esetleg magadba szívtál. * Vonj védőpajzsot magad köré úgy, hogy magad elé képzeled, amint fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled körbe magad. *Vegyél részt energiagyógyító tanfolyamokon."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Izaiahúj.jpg

Angyali üzenet a március 28-i hétre

"IZAIAH

Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során.
Tele vagy új ötletekkel, és eddig ismeretlen, új területeket szeretnél felfedezni. Kedves pártfogoltam, életed egy új fejezethez érkezett, amely izgalmas és elkerülhetetlen változásokkal jár. Innen már nincs visszaút. A biztonság helyett a haladást választottad. Azért vagyok veled, hogy bátorságot és vigaszt nyújtsak neked.
De nem kell semmit elkapkodni. Ez az érlelődés időszaka, és a természet ösztönösen megmutatja a fejlődéshez szükséges időt. Biztos lehetsz abba, a változás a megfelelő pillanatban köszönt be életedbe. Ne feledd, hogy Isten és az angyalok mindvégig őrködnek feletted. Biztonságban vagy, és nagyon szeretünk téged. Örömmel támogatjuk életed eme új fejezetének megszületését."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Rochelleúj.jpg

Angyali üzenet a március 21-i hétre

"ROCHELLE
Mivel tiszteled és követed a szíved iránymutatását, a jólét eljön hozzád.
Az égiek teljes körű támogatását élvezed, és meghallgattuk a pénzügyi segítségért intézett fohászodat. Biztos lehetsz benne, hogy mi a pénzt a lehetőségek bőséges eszközforrásának tekintjük, amelyet Isten minden gyermekének biztosít. A pénz iránti negatív, földi előítéletek az emberi elme "találmányai". Mi az égben a pénzre mint csereenergiára tekintünk. Tudjuk, hogy szükséged van alapvető anyagi eszközökre. Mint minden szerető szülő, Isten azt akarja, hogy a gyerekei kényelemben, biztonságban és boldogságban éljenek. Ez az egyik oka annak, amiért védőangyalokat küld neked.
A múltban bűntudatod és a pénzhez kapcsolódó egyéb negatív előítéleteid miatt pénzügyeid megrekedtek. Én segítettem neked megszabadulni ezektől az előítéletektől, és most azért vagyok itt, hogy te is tudj segíteni másoknak. Minél inkább megengeded, hogy segítsek, te is annál többet tudsz adni másoknak. Nemsokára képes leszel kifejezni, hogy mire van szükséged. Ám addig engedd, hogy égi kapcsolataim révén segítsek neked."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


biztonságban vagyúj.jpg

Angyali üzenet a március 14-i hétre

"BIZTONSÁGBAN VAGY

Oltalmazlak az alantas energiáktól, és vigyázok rád, a szeretteidre és az otthonodra. /Mihály Arkangyal/
Engedd el aggodalmadat, hiszen a szeretet mindent elsöprő fényével védelmezlek téged, a szeretteidet, az otthonodat és a javaidat. Ez a fény taszítja a negatív energiákat, és vonzza a pozitívakat. A félelem helyett e fényre és szeretetre összpontosíts, mert azt vonzod magadhoz, ami a szemed előtt lebeg. Ha az elmédből kiűzöd a félelmet, a felszabadult időt és energiát annak szentelheted, amire születtél. Szabad vagy, ha nincs benned félelem. Tudd, hogy mindig tökéletes biztonságban vagy a védőszárnyaim alatt.
Mihály elsődleges feladata az, hogy elűzze a félelem alacsonyrendű energiáit. Ha aggodalom vagy szorongás lesz úrrá rajtunk, gondolatban szólítsuk Mihály arkangyalt, és ő megnyugtat minket. Arra is kérhetjük, hogy távolítsa el az ártalmas energiákat az otthonunkból, a munkahelyünkről, az autónkból vagy a társaságunkból. Amikor hozzá fordulunk, melegség tölthet el. Ez azért van, mert Ő tüzes, harcos arkangyal. Ha akarjuk, állandóan velünk marad, hiszen képes egyszerre mindenütt jelen lenni."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Erzekenyseg.jpg

Angyali üzenet a március 7-i hétre

ÉRZÉKENYSÉG
/Hániel Arkangyal/
Most különösen fogékony vagy az energiákra és az érzelmekre. Becsüld meg magadat és az érzéseidet.
Az érzékenység csodás és hatékony adottság, és nincs olyan, hogy valaki "túlságosan érzékeny". Ez a képesség segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról. fontos, hogy bízz a megérzéseidben, intuíciódban és benyomásaidban, és hallgass rájuk. Tölts el egy kis időt egyedül a természetben, hogy továbbfejleszd a képességedet. Kerüld a durva helyzeteket és a gyógyszereket. Szólíts bármikor és bárhol, és én segítek szerencsés ételeket, italokat, társakat és tevékenységeket választani. Tudd, hogy nyugodtan átélheted az érzelmeket, hiszen ez az érzékenységedhez tartozik. Képzeld el, hogy gyönyörű, kékesfehér fénybe burkollak. Ettől minden alacsonyrendű energia szertefoszlik, és szeretetté alakul. És ez a fény segít megkülönböztetni a saját érzéseidet másokétól.
Hániel támogatásával képesek leszünk értékelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és életritmusunkat. Segít, hogy elfogadjuk magunkat mindenestül, jó tulajdonságainkkal, kellemetlen vonásainkkal és árnyoldalunkkal együtt. Forduljunk hozzá, ha bizonytalanok vagyunk magunkban, vagy bánt valami. Hániel erősíti az önbecsülésünket, hogy meglássuk, mennyire csodásak vagyunk."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet!

Szeretettel: Ildi


nyerd vissza az erodet új.jpg

Angyali üzenet a február 28-i hétre

NYERD VISSZA AZ ERŐDET!

"Használd eredendő erődet és törekvésedet, hogy kedvező fordulatot vegyen az életed." Raziel Arkangyal
„Briliáns lény vagy: egy személyben nagy tudású bölcs, főpap/főpapnő, mágus és legfelsőbb teremtő. Itt az idő összeszedni és alkalmazni szellemi erődet és hatalmadat. Szeretettel és eltökélten váltsd valóra feltett szándékaidat. Fohászkodj értük, és kérj útmutatást, jeleket, hogy a lehető legszínvonalasabban öltsenek alakot.
Raziel nevének jelentése: 'Isten titka', és a spirituális eszmék megértésében és gyakorlatba való átültetésében támogat bennünket.* Kérjük Razielt, hogy segítsen az alkímiában, hogy arannyá változtassuk a gondolatokat."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

Megvalositasúj.jpg

Angyali üzenet a február 21-i hétre

"MEGVALÓSÍTÁS

Új lehetőségeket valósítottál meg, és bőséget hoztál életedbe. Ezek gyümölcseit már most élvezheted.
Reményteli vágyaid beteljesülőfélben vannak. Lehet, hogy más módon teljesülnek, mint vártad, de a lényeget illetően - béke, biztonság és boldogság - mégis az valósul meg, amit kértél. Kérd az angyalaidat, hogy segítsenek hinni megvalósító képességedben. Ezzel a hittel Isten és te mindenre képesek vagytok.
A gondolatok megvalósításának a folyamata a következő: először megszületik az ötlet az isteni forrásból. Majd az ötlet találkozik egy érzéssel. Ha a szeretet és a gazdagodás érzése kíséri az ötletet, létrejön a megvalósításhoz szükséges csíra. A csírát azzal neveled, ha hiszel benne, és lépésről lépésre követed az érzéseiden, álmaidon, látomásaidon keresztül érkező isteni útmutatást."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


gyogyito angyalok.jpg

Angyali üzenet a február 14-i hétre

"GYÓGYÍTÓ ANGYALOK

Rafael arkangyal: Gondjaidat bízd ránk, angyalokra, hadd vegyük le válladról a terhet.
Kérted már valaha, hogy mi, angyalok segítsünk a problémádban? Csak akkor tudunk segíteni, ha felhatalmazol rá. Most hunyd be a szemedet, és vegyél nagy levegőt, amely mindenedet megtisztítja. Azután gondolatban szólítsd az őrangyalaidat és az arkangyalokat, hogy segítsenek. Ne határozd meg, hogyan várod a segítséget, csak mondd el a gondodat. S a legfontosabb: nyílj meg a segítség elfogadására, akárhogyan érkezik. Lehet az megérzés, intuitív gondolat vagy közvetlen, isteni közbelépés. Akármilyen ismétlődő útmutatást kapsz, fontos, hogy hallgass rá.
Hogyan dolgozzunk Rafael arkangyallal: Bármiben van szükségünk orvoslásra, kérjük meg Rafaelt, hogy vegye körül smaragdzöld aurájával. A kövek közül a smaragd és a malachit testesíti meg gyógyító energiáját."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyalok jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Kristalytiszta szandekúj.jpg

Angyali üzenet a február 7-i hétre

"KRISTÁLYTISZTA SZÁNDÉK
(Mihály Arkangyal)

Legyél tisztában a vágyaiddal, és mindig lebegjenek a szemed előtt rendületlen hittel.
Útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából. Tudd, hogy mint mindenki más, te is a legjobbat érdemled. Isten mindenkinek jólétet és bőséget akar. A részedet kérted az örökségből azzal, hogy tiszta mentális képet alkottál a vágyaidról. Nyugodtan képzeld el, hogy a vágyad már valóra vált, és éld át a vele járó érzelmeket és testi érzeteket. Ne aggódj a hogyan miatt: a Teremtő végtelen teremtőképessége és ötletessége folytán időben eléd fogja tárni. Egyszerűen kövesd a benső hangodat, hogy társteremtője legyél az isteni vágynak. Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárja a sors.
Mihály aurája királykék színű, enyhe, sötétlilás árnyalattal. A közelében kobaltkéken felvillanó fényszikrákat tapasztalhatunk. A kristályok közül a szugilit testesíti meg az energiáját. Ha ebből a kőből készült medált, fülbevalót viselünk, előfordulhat, hogy beszéd közben azt vesszük észre, mélyenszántó és szeretetteljes üzeneteket közvetítünk a spirituális csatornánkon."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Serenaúj.jpg

Angyali üzenet a január 31-i hétre

"SERENA: Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod vagy észre sem veszed őket.
Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


vezetesúj.jpg

Angyali üzenet a január 24-i hétre

"VEZETÉS

Ideje felvállalnod vezetői voltodat és erődet, hogy szeretettel terelgess másokat.(Gábriel Arkangyal)
Hatalmadat szeretettel és a magasabb rendű cél érdekében használd. Én vezetni fogom a tetteidet, hogy így ösztönözz és lelkesíts másokat. Ha kételkedsz, és úgy érzed, nem vagy rá alkalmas, fokozott szolgálni, tanítani és segíteni vágyással töltelek fel. Amikor a hogyan lebeg a szemed előtt, nem aggódsz azon, mit gondolhatnak rólad a többiek. Összpontosíts arra, amiben erős vagy, a sok megtanult leckére, és hogy mennyire jó érzés az isteni útmutatás követőjének élő példája lenni.
Gábriel nevének jelentése: 'Isten az én erősségem', és ez a kifejezés valamennyiünkre igaz. Nem számít, honnan jöttünk, Isten ereje mindig átáramlik rajtunk, és Gábriel segíthet, hogy félelmet nem ismerve merítsünk belőle. Egyre biztat bennünket, hogy nyugodtan vállaljuk föl a hatalmunkat, ő megvéd bennünket. Gábriel aurája rézszínben tündököl, mint a trombita. Amikor citrint vagy rezet viselünk magunkon, könnyedén összekapcsolódhatunk az energiájával."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

szamvetesúj.jpg

Angyali üzenet a január 17-i hétre

"SZÁMVETÉS

Készíts leltárt az életedről, láss neki, és tedd rendbe a megoldatlan dolgokat. (Jeremiel Arkangyal)
Az élet felülvizsgálatához bátorság kell. Ha viszont együttérzéssel és humorérzékkel teszed, fejlődni és okulni fogsz belőle. Én segítek fölbecsülni, hol tartasz most. Megnézzük, mit tanultál meg, és a leckéid hogyan válhatnak a ma és a holnap javára. Azokat az életmintákat is felkutatjuk, amelyek nem jó célt szolgálnak, és gyógyítással vagy változtatással megszabadulunk tőlük.
Jeremiel egyik feladata az, hogy segít a frissen eltávozott lelkeknek áttekinteni a maguk mögött hagyott életet. Emellett az élők is fordulhatnak hozzá az életútjuk elemzésekor. Rövid időn belül vonuljunk el, és kérjük Jeremiel segítségét, hogy áttekinthessük, hol tartunk, mit tanultunk meg, milyen minták elengedésére vagyunk készek, és mi mindenért lehetünk hálásak."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyalok jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

Adrianaúj.jpg

Angyali üzenet a január 10.-i hétre

"ADRIANA

Az imáidba foglalt vágyaid megvalósulásához vezetlek téged. Figyelj oda, és kövesd a megérzéseidet, gondolataidat és álmaidat, mert azok az én üzeneteim.
Meghallgattuk imáidat, és boldogok vagyunk, hogy a segítségünket kérted. Mint azt talán tudod, csak akkor tudunk neked segíteni, ha segítséget kérsz tőlünk. Angyali segítségünk abban áll, hogy olyan útmutatást adunk neked, amely a saját magasabb rendű éned akaratának irányába vezet téged.
Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra és érzéseidre, a látomásokra, álmokra vagy a körülötted levő hangokra. ezek az én szeretetteljes üzeneteim, amelyek változtatásra, cselekvésre ösztönöznek. Gondoskodom róla, hogy biztonságban érezd magad, miközben az isteni útmutatást követed. Együtt valósítjuk meg a kívánságaidat, álmaidat."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Üzenetek az Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Uj es tiszta kezdetúj.jpg

Angyali üzenet a január 3-i hétre

"ÚJ ÉS TISZTA KEZDET

Egy fejezet lezárása mindig egy újabb fejezet kezdete is egyben.
Most még csak halványan sejted, hogy valami új készülődik az életedben, és Mihály arkangyal ezzel a lappal arra biztat, hogy ne csüggedj.Valami nagyszerű dolog vár rád, tehát bizakodj, és légy derűs.
Lehetséges értelmezések: Közel a gyógyulás. * Javulnak a munkahelyi feltételeid, vagy új állás van kilátásban. * Egy kapcsolatodban kézzel fogható javulás várható. * Egy kapcsolatod kiteljesedik. * Kilátásban van egy esetleges költözés. * Megváltozott életszemléleted boldogabbá és magabiztosabbá tesz. * Hagyd magad mögött a múltat! * Takaríts, tegyél rendet otthonodban és munkahelyeden.
Ima: Köszönöm, hogy új lehetőségeket nyitsz meg előttem és segítesz lezárni a múltat. Tölts el bizalommal a változások ezen időszakában."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

tokeletes idozitesujuj.jpg

Angyali üzenet a december 27-i hétre

TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS

Ez a megfelelő pillanat az előrelépéshez.

Tudni szeretnéd, mikor teljesül a vágyad, vagy melyik a legjobb pillanat a változtatásra.
A válasz: most.
Az univerzális energiák tökéletesen összehangolódtak és kaput nyitottak neked, amelyen könnyen átléphetsz.
Ez az egyik olyan alkalom az életben, amikor minden úgy megy, mint a karikacsapás, és minden arannyá válik a kezedben – használd ki az isteni időzítést, és lépj.
Ezen a ponton minden további előkészület halogatásnak számít.
Egyszerre egyet lépj, és haladj előre ma!

A lappal kapcsolatos további jelentések: Pozitív gondolataid és megerősítéseid működnek, tehát kérlek őrizd meg azokat! * Ne halogass, cselekedj! * Hozz egyértelmű döntést! * Bízz a belső időérzékedben ezzel a projekttel kapcsolatosban! * Őrizd meg a hited, mivel imáid a megvalósulás határán állnak! * Használd ki a szabadidődet, és használd céljaid elérésére!

A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue A Tündérek Mágikus Üzenetei jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

Nincs miert aggodnodúj.jpg

Angyali üzenet a december 20-i hétre

"NINCS MIÉRT AGGÓDNOD
Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül - minden erőfeszítés nélkül.
Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.
A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. * Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. * A boldog végeredmény elkerülhetetlen. * Kerüld az aggódást, hogy a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. *Az angyalok veled vannak - és minden rendben van."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Astara1.jpg

Angyali üzenet a december 13-i hétre

A legjobbat érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg. (ASTARA)
A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hogy nem érdemled meg a jót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤

Szeretettel: Ildi


viszlat a reginek..új.jpg

Angyali üzenet a december 6-i hétre

"VISZLÁT A RÉGINEK, ÜDV AZ ÚJNAK

Életed egy része véget ért, és most kezdetét veszi egy új és még jobb rész.
Ez a lap azt jelzi, hogy életed egy fejezete lezárul, talán veszteségérzésed volt, vagy szorongtál a jövővel kapcsolatban.
Ez a lap megnyugtat, hogy a jelenlegi helyzeted sok értékes és fontos dolgot tanít neked az életben. Most megszerzed ezt a bölcsességet, és új emberekkel, munkával és helyzetekkel kelsz útra. Légy nyitott e változásra, mivel minden érintett számára sok áldást hoz. Gondoskodnak a jövődről.
Lehetséges értelmezések: Lehetséges, hogy új lakásba költözöl. * Közeledik egy előléptetés. * Egy kapcsolat véget ér. * Észrevehető egy átalakulás. * Engedd el az egészségtelen régi mintákat. * Teremts időt arra, hogy a múltbéli sérelmeid gyógyításán dolgozz!"
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzentei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Figyelj oda az almaidraúj.jpg

Angyali üzenet a november 29-i hétre

"FIGYELJ ODA AZ ÁLMAIDRA

Mihály arkangyal álmaidon keresztül segít, hogy megszabadulj a félelmeidtől, és megtapasztalhasd a boldogság és belső nyugalom új fokozatait. Álmodban tanít, választ ad imáidra, és sorsfeladatod irányába terel téged.
Még ha nem is emlékszel ezekre az álmokra, tudatalattid megőrzi őket, és életed minden területén a segítségedre lesznek.
Ha naplót vezetsz álmaidról, könnyebben megfejtheted Mihály arkangyal útmutatását. Akármilyen jegyzetfüzet megteszi, csak legyen mindig az ágyad mellett, hogy bármikor le tudd jegyezni, ha egy álomfoszlány eszedbe jut. Egy idő után fel fogod ismerni az ismétlődő motívumokat és szimbólumokat, amelyeknek ébren majd nagy hasznát veszed.
Lehetséges értelmezések: Figyelj oda visszatérő álmokra, mert valamit üzennek neked. * Tiszteld és kövesd a szíved vágyait. * Keress fel egy álomfejtőt, vagy olvass el egy álmoskönyvet. * Aludj eleget. * Feküdj le tiszta fejjel, mert a különféle vegyszerek megzavarják az alvás REM (álmodó) fázisát.
Imádság: Köszönöm, hogy az ágyamban lehetek, és nyugodtan alhatok ma éjjel. Mihály arkangyal! Kérlek, jelenj meg álmomban, taníts, vezess és gyógyíts. Vezess és segíts, hogy a jelen helyzetet (röviden vázoljuk) spirituális szinten is megértsem."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤

Szeretettel: Ildi


Legy boldog mar mostÚJ.jpg

Angyali üzenet a november 22-i hétre

"LÉGY BOLDOG MÁR MOST

Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz.
Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid?
Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.
Lehetséges értelmezések: Határolódj el a nehéz helyzettől. * Csodára számíthatsz. * Írj egy listát azokról a dolgokról, melyekért hálás vagy. * Gondolkodj pozitívan a mostani helyzetről. * Nyisd meg a szívedet a szeretetnek.
Imádság: Köszönöm, hogy megnyitottad szívemet a boldogságnak, az örömnek és az elragadtatásnak. Most már észre tudom venni az életem nagyszerűségét."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


a boseg aradataúj.jpg

Angyali üzenet a november 15-i hétre

"A BŐSÉG ÁRADATA

Pénzügyi helyzeted orvoslására először is engedd át nekünk a pénzzel kapcsolatos aggodalmaidat. Mi majd megmutatjuk az utat, miként teremtsd meg és fogadd el a bőséget. Midőn együtt dolgozunk, anyagi helyzeted olyan gyorsan javul majd, amilyen gyorsan csak engeded.
Ez a kártya jel arra nézve, hogy az anyagiakkal kapcsolatos imáid meghallgattattak, és választ kaptál rájuk. Minél jobban tudsz most hallgatni a zsigereidben rejlő érzésekre, és minél jobban követed azokat, annál gyorsabban tapasztalod majd anyagi helyzeted javulását.
A lap további jelentései: A pénzérmék, amelyeket mostanában találtál, az angyalaidtól és elhalálozott szeretteidtől érkező szerető jelek. * Váratlan pénzügyi szerencsében lesz részed. * Pénzügyi félelmeidet engedd át az angyaloknak. * Kövess minden kapott útmutatást, hiszen meglehet, hogy ez maga a válasz az anyagiakkal kapcsolatos imáidra. * A bőség sok formát ölthet, ezek közé tartozhat a több idő, a lehetőségek vagy a tiszta ötletek."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


a boseg aradataúj.jpg

Angyali üzenet a november 15-i hétre

"A BŐSÉG ÁRADATA

Pénzügyi helyzeted orvoslására először is engedd át nekünk a pénzzel kapcsolatos aggodalmaidat. Mi majd megmutatjuk az utat, miként teremtsd meg és fogadd el a bőséget. Midőn együtt dolgozunk, anyagi helyzeted olyan gyorsan javul majd, amilyen gyorsan csak engeded.
Ez a kártya jel arra nézve, hogy az anyagiakkal kapcsolatos imáid meghallgattattak, és választ kaptál rájuk. Minél jobban tudsz most hallgatni a zsigereidben rejlő érzésekre, és minél jobban követed azokat, annál gyorsabban tapasztalod majd anyagi helyzeted javulását.
A lap további jelentései: A pénzérmék, amelyeket mostanában találtál, az angyalaidtól és elhalálozott szeretteidtől érkező szerető jelek. * Váratlan pénzügyi szerencsében lesz részed. * Pénzügyi félelmeidet engedd át az angyaloknak. * Kövess minden kapott útmutatást, hiszen meglehet, hogy ez maga a válasz az anyagiakkal kapcsolatos imáidra. * A bőség sok formát ölthet, ezek közé tartozhat a több idő, a lehetőségek vagy a tiszta ötletek."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


atadas es elengedesúj.jpg

Angyali üzenet a november 8-i hétre

ÁTADÁS ÉS ELENGEDÉS

Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza.
Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: "De fogok-e valami jobbat találni helyette?", akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul. A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog."

A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


tamogatasúj.jpg

Angyali üzenet a november 1-i hétre

"TÁMOGATÁS

Isten, az angyalok és a Felemelkedett Mesterek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet, szeretnek, és mutatják az utat. Nem vagy egyedül. Biztonságban vagy.
Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.
Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk. Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket. Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket. Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


legyen onbizalmadúj.jpg

Angyali üzenet az október 25-i hétre

"LEGYEN ÖNBIZALMAD
Ez a kártya egyfajta önbizalom növelő talizmán. Mihály arkangyal így adja tudtodra, hogy Isten számít az erődre és tehetségedre béketervének megvalósításához. Vigyáz rád, hogy teljes fényedben ragyoghass. Hallgass a megérzéseidre, és légy határozott. Magabiztosságod szintén magabiztos, egészséges önbizalommal rendelkező embereket fog vonzani, és tiszteletet ébreszt.Lefekvés előtt kérd Mihály arkangyalt, hogy növelje önbizalmadat, és reggel szeretettel a szívedben ébredsz majd.
Lehetséges értelmezések: Higgy a terveidben és az ötleteidben. * Bízz a megérzéseidben, mert elvezet célodhoz. * Megbízhatsz az illetőben, aki iránt érdeklődsz. * Hidd el, hogy a helyes úton jársz. * Biztos lehetsz benne, hogy sem anyagiakban, sem másban sem fogsz szűkölködni".
Imádság: Mihály arkangyal! Kérlek vértezz fel engem bátorsággal és állhatatosságoddal, hogy felismerjem bölcsességem, erőm, szeretetem, alkotókészségem, lelki gazdagságom és egészségem isteni mivoltát. Segíts, hogy minden körülmények közt megőrizzem magabiztosságomat és nyugalmamat."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Elorelepesúj.jpg

Angyali üzenet az október 18-i hétre

"ELŐRELÉPÉS
Valódi éned sugárzik át a felszínen, megmutatva erődet, hatékonyságodat, sikerességedet és értelmedet. Engedd, hogy mások is láthassák igazi énedet, és erőt meríthessenek belőle.
Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.
Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket - akárki előtt. Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között. Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást. Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


viragerouj.jpg

Angyali üzenet az október 11-i hétre

"VIRÁGERŐ
Tölts időt virágokkal és virágesszenciákkal, hogy fokozd a személyes gyógyító erődet!
Ez a lap azt jelzi, hogy a virágok kiegyensúlyozó és gyógyító tulajdonságai a javadra szolgálnak. Tölts időt egy kertben vagy akár egy virágboltban, és népesítsd be az otthonodat friss virágokkal.
Az illatok belégzése közben érezd, ahogyan varázslatos gyógyító képességeik átmossák tested összes sejtjét.
A tündérek azt is javasolják, hogy vásárolj egy-két üveg tiszta virágesszenciát, amelyek a legtöbb egészségboltban kaphatók.
Például használj rózsaolajat arra, hogy megnyisd a szívedet a szerelem előtt, vagy hints levendula olajat a párnáidra és az ágyneműdre, hogy megnyugtasd az idegeidet.
További jelentések: Használj virágesszenciákat a mások gyógyításával kapcsolatos munkádban. * Tanulj aromaterápiát! * Készíts illatosított zacskókat vagy szárított levendulás szempakolást! * Ültess virágoskertet! * Küldj virágot a szeretteid közül valakinek!
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! Szeretettel: Ildi ❤️

fejezd ki az egyenisegedetuj.jpg

Angyali üzenet az október 4-i hétre

"FEJEZD KI AZ EGYÉNISÉGEDET!

Engedd ragyogni a valódi énedet, mert csodálatra méltó ember vagy!
A tündérek a kivételességedet kívánják ünnepelni, mivel számukra elbűvölő és tökéletes ember vagy ebben az állapotodban.
A tündérek szeretik a kreativitásodat, és arra buzdítanak, hogy egyszerűen légy önmagad.
Ne tipord el a valódi énedet azért, hogy elnyerd mások jóváhagyását. A színlelés egyébként sem működik, és nem tudsz mindenkinek a kedvében járni.
Inkább élvezd a hitelességet, és bízz benne, hogy hasonló gondolkodású emberek fognak vonzódni hozzád.
További jelentések: Öltözz úgy, ami boldoggá tesz téged! * Bízz a kreatív ötleteidben és látomásaidban, és valósítsd meg azokat! * Mond ki az igazságodat! * Fejezd ki a kreativitásodat valamilyen művészeti projekten vagy új üzleti ötleten keresztül. "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Áldásúj.jpg

Angyali üzenet a szeptember 27-i hétre

"ÁLDÁS

Isten és az angyalok most azonnal segítenek neked. Folyamodj továbbra is hozzájuk, és fogadd el az érkező segítséget (amely mindig jelen van).
Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel.
Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok. Ez a kártya arra mutat rá, hogy sosem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkor angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded. Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Fionaúj.jpg

Angyali üzenet a szeptember 20-i hétre

"FIONA

Az angyalok segítségét kérted, tehát fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget. Megérdemled az égiek segítségét!
Boldog vagyok, hogy Istenhez és az angyalokhoz fordultál segítségért. Azért jöttem, hogy segítsek neked elfogadni a segítségünket. Néha figyelem, ahogy olyan dolgokkal küszködsz, amelyeket a segítségemmel könnyen megoldhatnál, ha megkérnél, hogy segítsek. Csak egy jelre várok - legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessek neked.
Most végre a segítségemet kérted, és nagyon boldog vagyok, hogy segíthetek neked. Csak annyit kérek: engedd, hogy segítsek, mert eddig ebben megakadályoztál. Azt hitted, hogy nem érdemled meg a segítségemet, vagy egyszerűen csak féltél a változásoktól. Ne feledd, hogy én azért jöttem, hogy könnyítsek a lelkeden, ezért bízd magad rám, kérlek.
Figyelj oda a gondolataidon, érzéseiden és álmaidon keresztül érkező határozott és ismétlődő jelzésekre. ezek Isten üzenetei, amelyeket én közvetítek számodra. Soha nem hagyunk cserben. Az égiek minden támogatását élvezed, csak kövesd az isteni útmutatást."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Hasznald a gyogyito energiakatúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 13-i hétre

"HASZNÁLD A GYÓGYÍTÓ ENERGIÁKAT

A kártya arra utal, hogy a jelenlegi helyzetedben nagy hasznát vennéd a gyógyító energiáknak. Ezeket az energiákat nyerheted az angyaloktól (csak kérned kell!), egy szakavatott energiagyógyásztól, de saját szándékod erejéből is.
Lehetséges értelmezések: Tégy valamit az energiaszinted és életerőd növeléséért. * Tornázz, és táplálkozz egészségesen. * Iratkozz be egy energiagyógyász tanfolyamra. * Menj el egy szakavatott energia-gyógyász kezelésre. * Sorsfeladatod az energiagyógyászattal kapcsolatos.
Imádság: Köszönöm, hogy gyógyító energiát árasztasz rám, és rajtam keresztül a környezetemre is. Köszönöm, hogy szakavatott és hiteles energiagyógyítókkal kerülhettem kapcsolatba, és megismerkedhettem az energiagyógyítás különféle módozataival."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ????

Szeretettel: Ildi


tertisztitasúj.jpg

Angyali Üzenet a szeptember 6-i hétre

TÉRTISZTÍTÁS

"Rakj rendet magad körül, tisztítsd meg az energiát, és alkalmazd a feng shuit. (Jophiel Arkangyal)
Az otthonod és a munkahelyed atmoszférája sokféleképpen befolyásol A rendetlenség szétzúzza az energiádat, az alkotóerődet és a jólétérzésedet. Én segítek időt szakítani arra, hogy eltávolítsd fizikai környezetedből az ártalmas hatásokat, és mindvégig ösztökéllek. Fogom a kezedet, és együtt elengedünk mindent, ami már nem szolgál téged. A már nem használatos tárgyakat elajándékozzuk, újrahasznosítjuk vagy kiselejtezzük. Kitárjuk az ablakokat, hogy friss levegő áramoljon a szobákba, és megtisztítom az alantas energiákat. Erőfeszítéseid eredményeképpen életed minden területén jelentős javulást fogsz tapasztalni.
Jophiel aurája sötét rózsaszínű, ami szépséges, szerető és figyelmes természetére utal. Az energiájához az aurája színében pompázó kristályokat, például a vörös turmalint szokták társítani. Valahányszor átrendezzük vagy felújítjuk a lakásunkat, vagy tavaszi nagytakarítást végzünk, kérjük Jophiel segítségét. Olyan, mintha saját szellemi lakberendezőnk és feng shui-szakértőnk lenne!"
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️ Szeretettel: Ildi

erzelmi gyogyulasúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 30-i hétre

"ÉRZELMI GYÓGYULÁS

Amint az szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalomból, új áldásokban és szeretetben részesülsz.
Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol.
Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet.
Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon.
Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.
További jelentések: A kérdéses helyzet érzelmi alapú. * A fizikai gyógyulás az érzelmi gyógyulás eredményeként következik be. * Egy korábbi kapcsolatból eredő régi sérelem gyógyításával felkészülsz egy új szerelemre. * Kérd ki egy szakember véleményét, vagy csatlakozz egy támogató csoporthoz! * Írj naplót az érzéseidről. * Ez a helyzet rendkívüli személyes fejlődést ösztönöz."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Rochelleúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 23-i hétre

"ROCHELLE

Mivel tiszteled és követed a szíved iránymutatását, a jólét eljön hozzád.
Az égiek teljes körű támogatását élvezed, és meghallgattuk a pénzügyi segítségért intézett fohászodat. Biztos lehetsz benne, hogy mi a pénzt a lehetőségek bőséges eszközforrásának tekintjük, amelyet Isten minden gyermekének biztosít. A pénz iránti negatív, földi előítéletek az emberi elme "találmányai". Mi az égben a pénzre mint csereenergiára tekintünk. Tudjuk, hogy szükséged van alapvető anyagi eszközökre. Mint minden szerető szülő, Isten azt akarja, hogy a gyerekei kényelemben, biztonságban és boldogságban éljenek. Ez az egyik oka annak, amiért védőangyalokat küld neked.
A múltban bűntudatod és a pénzhez kapcsolódó egyéb negatív előítéleteid miatt pénzügyeid megrekedtek. Én segítettem neked megszabadulni ezektől az előítéletektől, és most azért vagyok itt, hogy te is tudj segíteni másoknak. Minél inkább megengeded, hogy segítsek, te is annál többet tudsz adni másoknak. Nemsokára képes leszel kifejezni, hogy mire van szükséged. Ám addig engedd, hogy égi kapcsolataim révén segítsek neked."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Mystiqueúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 16-i hétre

"MYSTIQUE

Menj tovább a megkezdett úton, és ne fogadd el a nemet válaszként. Csodálatos eseményekre és megoldásokra számíthatsz.
Jó úton jársz! Lehet, hogy sok idődbe és erőfeszítésedbe kerül, mégis fontos, hogy folytasd eddigi jól végzett munkádat. Határozottan haladsz kitűzött célod felé. Néha szükség van némi rugalmasságra ahhoz, hogy célunkat elérjük, most azonban ragaszkodnod kell eredeti elképzelésedhez. Bármiféle kompromisszum csak akadályozná, hogy a számodra meghatározott isteni tervet megvalósítsd.
Állj ellen a kísértésnek, hogy letérj az utadról, vagy hogy másoknak megfelelj. A végén ugyanis mindenki örülni fog az eredménynek. Egy olyan isteni utat követsz, amellyel mások esetleg nincsenek tisztában. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy a környezeted is megértse a küldetésedet, de a tetteidet nem kell senkinek megindokolnod. Nézz rám. Kilépek a sötétből a fényre, akárcsak te. Nagyon jól tudod, hogy mit csinálsz, és mi innen fentről mindenben támogatunk."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Danielúj.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 9-i hétre

"DÁNIEL

Én a házasság angyala vagyok, és most segítelek téged.
Istent hívtad segítségül, hogy a házasság terén segítsen neked, ő pedig engem küldött, hogy melletted legyek. Azért vagyok itt, hogy segítsek neked a házasságod kiteljesítésében. Istennel együtt haladéktalanul teljesíteni kívánjuk kérésedet. Legelőször a házassághoz kapcsolódó múltbeli sebek begyógyításában segítelek. Kérlek, hogy csendesebb pillanataidban engedd el, és add át nekem a szüleidhez kapcsolódó fájdalmas érzéseidet. Szabadulj meg minden, a házassággal kapcsolatos negatív érzéstől, amelyek még gyerekkori tapasztalataidból erednek.
Ezután kezemet a szívedre helyezem, és megkérlek, hogy mélyen lélegezz be és ki. Kérlek, hogy engedd ki az első szerelmed iránt érzett régi fájdalmat és dühöt. Miután kiengedted ezeket a mérgező anyagokat a szívedből, megkérlek, hogy az összes korábbi szerelmed iránt érzett régi fájdalmat engedd el. Hagyd, hogy megtisztítsam szívedet a régi sebektől, hogy a jelenben kötött házasságod boldog legyen. Meg kell szabadulnunk a múlttól, hogy a régi, fájdalmas tapasztalataink többé ne ismétlődhessenek meg. Azért vagyok itt, hogy felszabadítsam a szívedet, hogy te újra teljes szívvel tudj szeretni..., és hogy házasságod boldog legyen. "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️

Szeretettel: Ildi


terjeszd szet a szarnyaidÚJ.jpg

Angyali Üzenet az augusztus 2-i hétre

"Terjeszd szét szárnyaid!

Most ne tétovázz! Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni! /Ariel arkangyal/
Talán megijeszt a változás kilátása és a gondolat, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat. A szeretetet, a szolgálatot és a szellemiséget tartsd szem előtt, és kerüld el a kétkedő és szkeptikus embereket. Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé.
Ariel Arkangyal minden teremtett lényt szeret, és boldogan segít mindenkin. A kinyilvánítás mestere, és főleg azokat az embereket támogatja, akik tanítók, gyógyítók vagy másképpen szolgálnak. A környezetvédelem különösen közel áll hozzá, és szorosan együttműködik a természet angyalaival az állatok, főleg a víz közelében élő madarak és halak óvásában és gyógyításában. Többek között úgy lehet Ariellel együtt dolgozni, hogy környezetvédelmi munkában veszünk részt, például fölszedjük a szemetet a tavak, források, óceánok partján, időt és pénzt áldozunk valamilyen környezetvédelmi ügyre, vagy környezetbarát tisztítószereket használunk."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️

Szeretettel: Ildi


uj kezdetekuj.jpg

Angyali Üzenet a július 26-i hétre

"ÚJ KEZDETEK

Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá.
Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.
Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik. Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan nézz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdet előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Tiszteld es kovesd...jpg

Angyali Üzenet a július 19-i hétre

"TISZTELD ÉS KÖVESD MEGÉRZÉSEIDET

Mihály arkangyal arra ösztönöz, hogy figyelj oda a belső hangra, mert megérzéseid helyesek. Lehet, hogy nehéz szembesülni az érzéseiddel, de nem hagyhatod őket figyelmen kívül, mert fontos üzenetet hordoznak számodra.
Ha szeretnél tisztán látni, fogj papírt és tollat, és kérdezd ki érzelmi énedet: "Mit érzel most? Szerinted miért? Mit szeretnél, mit tegyek?" Ha odafigyelsz, és bízol az érzéseidben, megkapod a választ.
Tiszteld és kövesd a belső hangodat, amelyen keresztül a Gondviselés szól hozzád. Isten és az angyalok gyakran a testi érzékelés vagy megérzések formájában válaszolnak imáidra. Ha csak rálegyintesz, mondván: "Ó, ez csak egy érzés", akkor figyelmen kívül hagysz egy fontos isteni útmutatást.
Ezt a kártyát azért húztad, hogy figyelj - valóban figyelj oda - a megérzéseidre.
Ima: Köszönöm, Mihály arkangyal, hogy támogatsz, vezetsz és védelmezel, amikor megérzéseimre hagyatkozva cselekszem. Segíts, hogy megértsem és ki tudjam fejezni érzéseimet."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤️

Szeretettel: Ildi


Vigyaznak es vedenekúj.jpg

Angyali Üzenet a július 12-i hétre

"VIGYÁZNAK RÁD ÉS VÉDENEK

Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok: az arkangyal a megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed az útmutatását. Valószínűleg nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Ezt a lapot azért húztad, hogy tudd, Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.
Azt is jelzi, hogy fel kellene hagynod az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban.
Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz. Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal az érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek... És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!
Lehetséges értelmezések: Anyagi gondjaid megoldódnak. * Egy jogi ügy számodra kedvező eredménnyel zárul. * Aludj nyugodtan vigyáznak az otthonodra. * Gyermekeid biztonságban vannak. * Eltávozott szeretteid az angyalokkal együtt a mennyországban vannak.
Ima: Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Kapcsolatúj.jpg

Angyali Üzenet a július 5-i hétre

"Kapcsolat

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolat ezt követi.
Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad virágba borul majd minden más kapcsolatod is.
Ez azt jelenti kapcsolataid végre pozitív szakaszba lépnek. Ahogyan azt a kártyán szereplő kép mutatja mostanra kiértél az erdőből, és kilépsz egy fénnyel teli területre. Ahogyan a kártyán szereplő angyalnak is, már csak egy kicsit kell kitartanod.
A lap további jelentései: A válasz kérdésedre a kapcsolatodban rejlik. * Jelenlegi párkapcsolatodat illetően bízz érzéseidben, és cselekedj annak megfelelően. * Az angyalok segítenek egy gyönyörűséges, új kapcsolat megnyilvánulásában. * Küldj jelenlegi kapcsolatodba fényt, szeretetet és angyalokat. * Pozitív átmenet veszi kezdetét egy aktuális kapcsolatodban (amely egészséges végkifejletet rejthet magában). "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi útmutatás Angyalodtól jóskártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet ???? ❤️

Szeretettel: Ildi


Uj es tiszta kezdetúj.jpg

Angyali Üzenet a június 28-i hétre

"ÚJ ÉS TISZTA KEZDET

Egy fejezet lezárása mindig egy újabb fejezet kezdete is egyben.
Most még csak halványan sejted, hogy valami új készülődik az életedben, és Mihály arkangyal ezzel a lappal arra biztat, hogy ne csüggedj.Valami nagyszerű dolog vár rád, tehát bizakodj, és légy derűs.

Lehetséges értelmezések: Közel a gyógyulás. * Javulnak a munkahelyi feltételeid, vagy új állás van kilátásban. * Egy kapcsolatodban kézzel fogható javulás várható. * Egy kapcsolatod kiteljesedik. * Kilátásban van egy esetleges költözés. * Megváltozott életszemléleted boldogabbá és magabiztosabbá tesz. * Hagyd magad mögött a múltat! * Takaríts tegyél rendet otthonodban és munkahelyeden.

Ima: Köszönöm, hogy új lehetőségeket nyitsz meg előttem és segítesz lezárni a múltat. Tölts el bizalommal a változások ezen időszakában."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤

Menj batran eloreúj.jpg

Angyali Üzenet a június 21-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"MENJ BÁTRAN ELŐRE A MEGKEZDETT ÚTON
Ez a kártya azt jelzi, hogy jó úton jársz, és bátran haladhatsz tovább a célod felé. A szíved mindig megmutatja neked a helyes utat, és sosem fogsz eltévedni. Most az a legfontosabb, hogy tégy valamit - bármilyen apró és jelentéktelennek tűnő lépést - a célod felé.
Kérd Mihály arkangyal segítségét."Kérlek, vezesd a lépteimet, mutasd az utam." Ő a segítségedre siet, támogatni és védelmezni fog téged ebben a fontos, változásokkal teli időszakban.
Lehetséges értelmezések: Segítségre számíthatsz a változások idején. * Lépj ki egy méltatlan helyzetből * Jó időszak ez egy új vállalkozás elindításához. * Nyitott szívvel és szellemmel lépj be az új kapcsolatba. * Jól döntöttél.
Imádság: Köszönöm, hogy kísérsz az utamon, vigyázod a lépéseimet, önbizalmat és bátorságot öntesz belém, gondolataimat és tetteimet a szeretet és a valódi életfeladatom irányába terelgeted."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤️ Szeretettel: Ildi

a helyes út..új.jpg

Angyali Üzenet a június 14-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"A HELYES ÚTON JÁRSZ
Ez a kártya azt jelzi, hogy a helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez.
Az angyalok értékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted.
Most még nem tudod, mi vár rád, de az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák.
Csak így tovább!
Lehetséges értelmezések: Kedvező időszak, hogy belevágj valami újba: ez lehet egy vállalkozás, egy könyv vagy pozitív életmódváltás. * Hallgass a belső hangra, még ha mások furcsállják is. * Hidd el, hogy a terveidhez megkapod az anyagi támogatást.
Imádság: Téged hívlak, Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy érthető és világos útmutatással szolgálsz. Köszönöm, hogy biztatsz és bátorítasz, és egészséges életmódváltásra ösztönzöl."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Baratsagúj.jpg

Angyali Üzenet a június 7-i hétre

"BARÁTSÁG

Valami megváltozik a barátságaidban. Most rögtön légy becsületes önmagaddal és a barátaiddal. Becsüld meg az igaz barátot.

Nemcsak a bensődben mennek végbe változások, hanem a környezetedben is. Így alakulnak át a baráti kapcsolataid is. Talán attól félsz, hogy már nem érdekelnek igazán a régi barátok. Vagy talán azon csodálkozol, hogy milyen szoros kötelék alakult ki új barátaiddal.
A barátságok változása természetes folyamat. Az angyalok arra kérnek, hogy engedd át nekik kapcsolataidat. Tudd, hogy Isten és az angyalok gondoskodnak rólad és a barátaidról is. Örömmel segítenek bármilyen átalakulás ideje alatt. A kártya arra is utal, hogy már készen állsz egy új barátságra, amelyben társad hű tükröd lesz."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ Szeretettel: IldiRosettaúj.jpg

Angyali Üzenet a május 31-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"Rosetta
Nagyon értesz a fiatalok nyelvén, és isteni küldetésed része, hogy segítsd, tanítsd és gyámolítsd a gyerekeket.
A gyerekekre hatással van nyíltszívű természeted, téged pedig elbűvöl őszinteségük, nevetésük és ártatlanságuk. Megszólítják és meggyógyítják a benned élő gyermeket. Keresed annak módját, hogy megadd ezeknek a gyerekeknek mindazt, amire te vágytál fiatalkorodban. Szeretnéd jobbá tenni és a gyerekek életét, és megpróbálod megtalálni ennek a legjobb módját.
Védőangyalként veled vagyok, és örömmel tölt el, ha új lehetőséget nyújthatok neked arra, hogy segíts a gyerekeknek. Csak észre kell venned azokat a fiatalokat, akiket az utadba küldök. Légy felszabadult önmagad ezekkel a gyerekekkel, a többi pedig majd megy magától. Ha készen állsz, csak egyetlen szóval jelezd, és még több életet bízok rád. Abban pedig biztos lehetsz, hogy jól ismerlek, és csak olyan feladatokat adok, amelyek illenek a személyiségedhez, tehetségedhez és érdeklődési területedhez. Áldást jelentesz a gyerekeknek mindenütt!"
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


higgy es bizzúj.jpg

Angyali Üzenet a május 24-i hétre

"HIGGY ÉS BÍZZ

A mostani helyzet megoldásához a hit útja vezet.
Hogy elhidd, minden úgy teljes és hiánytalan, ahogy van.
Ahogy a hited egyre erősödik, a gondviselés egyre több kaput nyit meg előtted.
A jóba vetett bizalom növeli a kreatív energiáidat és erődet, és ezek a tulajdonságok nagy szolgálatot tesznek majd neked.
Lehetséges értelmeszések: A mostani helyzet jól végződik. *Pozitív gondolatokkal közelebb kerülsz a vágyott célhoz. * Aggodalmaidat bízd Istenre és az angyalokra. - Bízz abban az illetőben, aki iránt érdeklődsz. *Higgy magadban.
Ima: (Lefekvés előtt mondd:) Mihály arkangyal! Kérlek jelenj meg álmomban, és változtass a félelmeimet hitté és bizalommá. Tölts el bátorsággal, erővel és önbizalommal."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Mihály Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

Tetszik
Hozzászólás
Megosztás

Crystalúj.jpg

Angyali Üzenet a május 17-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"CRYSTAL
Higgy és reménykedj, mert valami új, pozitív dolog körvonalazódik életedben, amit te még nem látsz.
A magok, melyeket elvetettél, kezdenek szárba szökkenni. Lehet, hogy mindezt te még nem tudatosítod, mivel ezek az eredmények még csak kezdetlegesek. Most azonban fontosabb, mint valaha, hogy bizakodj, és tisztán lásd, hogy mi az, amit szeretnél, és hogy mire vágysz. Kerüld a szkeptikusokat vagy a negatív beállítottságú embereket.
Fontos, hogy naponta tedd meg azokat az - esetleg jelentéktelennek tűnő - lépéseket, amelyek az álmaid beteljesedéséhez vezetnek. Egy telefonhívás, egy levél, valamilyen témához kapcsolódó szöveg, információ mind segítenek energiáidat magas szinten tartani. Mindennap erősítsd meg magadban az érzést, hogy álmaid teljesültek, sőt még túl is szárnyalták eredeti elképzeléseidet. És ami a legfontosabb, hogy angyalaid minden lépésedet támogatják, ha segítségüket kéred."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


jatekossagúj.jpg

Angyali Üzenet a május 10-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
JÁTÉKOSSÁG
A vidámság és a játék az angyalok útja. Azt szeretnék, ha te is minél több vidámságot engednél be az életedbe. Ne feledd, a vidámság nem luxus, hanem elemi szükséglet.
Az angyalok tudják, mennyi felelősség nyugszik a válladon, és milyen nagy szükséged van időre, pénzre és más javakra. Ezzel a kártyával azt súgják, hogy a rendszeresen megélt öröm segít céljaid elérésében. Lehet, hogy erre azt feleled: "Na de kérem, nincs nekem sem időm, sem energiám a léha játékra." Mégis, hidd el az angyaloknak, hogy a játék nagyszerű befektetés, és egykettőre meghozza a hasznát.
Amikor vidáman nevetsz, pihensz is. Ez az ellazulás nagyszerű ötletekkel ajándékoz meg, erősíti spirituális kapcsolataidat, isteni vezérlésedet és energiaszintedet. Megújult erőkkel és sugallatokkal még könnyebben sikerül megvalósítani vágyaidat. Arról nem is beszélve, hogy ellazult és sugárzó személyiséged milyen jótékony hatással van másokra. A derűlátás maga teremti meg az új lehetőségeket. Ha mindezt igazán belátod, már nem is tudsz nem örülni.
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


orok szeretet új.jpg

Angyali Üzenet a május 3-i hétre

"ÖRÖK SZERETET

Azért húztad ezt a lapot, mert most valaki éppen szeretettel gondol rád. Aki legelőször eszedbe jut, ő az illető, akinek szeretetteljes gondolatai körülötted forognak.
Talán kételyeid voltak egy kapcsolatodat illetően, de Mihály arkangyal biztosít afelől, hogy minden a legnagyobb rendben van. Az angyalok vigyáznak a szeretett személyre, és segítik a kapcsolataidat.
Lehetséges értelmezések: Találkozol egy lelki társsal. * Egy eltávozott szeretett lény az égből küldi neked a szeretetét. * Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged. * Tudnod kell, hogy szeretetreméltó vagy, még akkor is, ha nem mindenki viszonyul hozzád szeretettel. * Egy régi szerelmed visszatér az életedbe.
Imádság: Segíts, hogy észrevegyem és befogadjam a felém irányuló szeretetet, hogy én se féljek szeretetet adni és azt kimutatni."

Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

Spiritualis fejlodesúj.jpg

Angyali Üzenet az április 26-i hétre

"SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS

Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül. Élvezd a folyamatot.
Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét.
Inkább add át őket Istennek, kedvesem! Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed. Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, miden másra is ügyelni fog. Ez a Hatalom gondoskodik minden bolygóról az égen, s téged is a tenyerén hordoz."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


erzelmi gyogyulasúj.jpg

Angyali Üzenet az április 19-i hétre

"ÉRZELMI GYÓGYULÁS

Amint az szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalomból, új áldásokban és szeretetben részesülsz.
Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol.
Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet.
Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon.
Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.
További jelentések: A kérdéses helyzet érzelmi alapú. * A fizikai gyógyulás az érzelmi gyógyulás eredményeként következik be. * Egy korábbi kapcsolatból eredő régi sérelem gyógyításával felkészülsz egy új szerelemre. * Kérd ki egy szakember véleményét, vagy csatlakozz egy támogató csoporthoz! * Írj naplót az érzéseidről. * Ez a helyzet rendkívüli személyes fejlődést ösztönöz."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


energiamunkaúj.jpg

Angyali Üzenet az április 12-i hétre

"ENERGIAMUNKA

Az élet gyakran felvillanyozó, hiszen valódi esszenciája az energia. Tested egy rendkívüli energiamező, amely pozitívan reagál a szeretetteljes bánásmódra. Kezed és szíved működésbe lép, hogy gyógyító energiát adhass szeretteidnek és klienseidnek.
Ezt a lapot azért húztad, mert az angyalok úgy vélik, hasznodra válhat, ha energiával dolgozol, mint a reiki vagy a csi kung során. Ha kapcsolatba lépsz a helyi holisztikus egészségügyi központtal, képzett orvosra lelhetsz. Az angyalok azt tanácsolják, vágj bele egy kezelésbe, amelynek a során energiával gyógyítanak. Ez a kártya az angyalok azon üzenetét is hordozza, hogy életcélod mások energiákkal való gyógyításával függ össze. Ha már van ilyen képesítésed (vagy azt az útmutatást kaptad, hogy hasonló képesítés után nézz), akkor ez a lap annak a jele, hogy jeleskedni fogsz ezen a téren.
A lap további jelentései: Tisztítsd meg otthonod, környezeted energiáit. * Nagyon érzékenyen reagálsz az energiákra, így rendszeresen meg kell tisztítanod magadat minden olyan energiától, amelyet esetleg magadba szívtál. * Vonj védőpajzsot magad köré úgy, hogy magad elé képzeled, amint fehér és lila színű védelmező fénnyel öleled körbe magad. *Vegyél részt energiagyógyító tanfolyamokon."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

orom..új.jpg

Angyali Üzenet az április 5-i hétre

"ÖRÖM

Az öröm a legerőteljesebb energia mind között. Az a varázslatos érzés, amely szerint minden lehetséges. Az öröm minden egyes pillanat ajándékainak megbecsüléséből fakad. Lehetővé teszi, hogy bevonzd és megteremtsd saját jelenedet és jövődet a lehető legmagasabb szinten.
Azért húztad ezt a kártyát, hogy emlékeztessen: erőd abból ered, hogy mindvégig az öröm érzésének megtapasztalásában élsz. Kérj tanácsot angyalaidtól, hogy milyen változtatásokat kell megtenned annak érdekében, hogy több örömöt hozz a saját életedbe és másokéba. Ha úgy érzed, kelepcébe estél, vagy bármilyen módon áldozattá váltál, az angyalok segíthetnek könnyíteni terheiden. Az örömteli remény meghozza a vágyott szabadságot, miközben eleget teszel kötelezettségeidnek is.
A lap további jelentései: Engedd el, vagy gyógyítsd meg életed minden olyan részét, amely nem örömteli. A válasz a kérdésedre magában hordozza egy olyan út kiválasztásának a lehetőségét, amely a legtöbb örömöt szerzi neked. Megnyilvánulásaid során engedd el a félelmet, és helyette összpontosíts arra, hogy az örömöt oly módon érzékeld, mintha vágyaid már valóra váltak volna."

Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Napi Útmutatás
Angyalodtól Jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

Szenvedelyúj.jpg

Angyali Üzenet a március 29-i hétre

"SZENVEDÉLY

/Hániel Arkangyal/
Újra föllelkesültél a szerelemben és a hivatásodban. Bízz a lángban, és ússz az árral.
Ha biztonsági játékosként élsz, előbb-utóbb beszürkül és elfásul az életed. Több örömért és határozott irányításért fohászkodtál. Én úgy mutatom neked az utat, hogy meggyújtom szenvedélyed lángját. Biztonságban vagy, nyugodtan kockáztathatsz, és követheted dédelgetett álmaidat. Kérj meg, és én veled tartok a szenvedélyed kijelölte úton, hogy vezesselek, és tápláljam a lángod. Amikor izzó lelkesedésed mentén erős bizonyosság kerít hatalmába, figyelj oda, mert így tudatom veled a következő lépést.
Hániel nevének egyik jelentése: 'Isten dicsősége'. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg. Felszínre hozza rejtett adottságainkat, és segít csiszolni rajtuk. Amikor immár mesterfokra fejlesztettük a képességeinket, és eredeti szenvedélyeink szolgálatába állítjuk, igazi isteni csoda történik!"
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyalok Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


noveld az onbizalmadúj.jpg

Angyali Üzenet a március 22-i hétre

"NÖVELD AZ ÖNBIZALMAD!

Az előrelépéshez nem feltétlenül kell bíznod önmagadban. Elegendő Istenben bíznod, tudván, hogy Ő rajtad keresztül és veled együtt dolgozik minden lehetséges módon. Támaszkodj ránk, ha önbizalmad hullámzik, mi majd szinten tartjuk bátorságodat és hitedet.
Ez a lap az angyaloknak azt az üzenetét közvetíti, hogy: „Képes vagy rá!” Bízz abban, hogy megvan benned minden, ami ahhoz szükségeltetik, hogy véghezvidd az előtted álló küldetést. Ugyan lehetséges, hogy nem érted teljesen, miként fogod megoldani ezt a feladatot, mégis hinned kell abban, hogy szüntelen útmutatásban lesz részed. Minél inkább sikerül függetleníteni önmagadat a küldetéstől, s tudatosítanod, hogy nem rólad szól, annál könnyebb lesz. Ne figyelj oda a hangra, amely azt kérdi: "Ki? Én?" Teljesen méltó vagy rá, hiszen a Teremtő tökéletes lánya, avagy fia vagy, és az angyalok melletted lesznek minden lépésnél.
A lap további jelentései: Maradj a jelen pillanatban, és összpontosíts apránként minden egyes lépésre. * Minden aggodalmadat és gondodat engedd át Istennek és az angyaloknak. * Bízz abban, hogy Isten szeretete és bölcsessége megnyilvánul rajtad keresztül."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


elerheto amire vagyszúj.jpg

Angyali Üzenet a március 15-i hétre

"ELÉRHETŐ, AMIRE VÁGYSZ

Legyen hited, mivel minden a te érdekedben történik!
A tündérek ezt a lapot megnyugtatásul küldték: imáid meghallgatásra találtak, és választ kapsz rájuk, mert az univerzum a színfalak mögött azért dolgozik, hogy segítsen neked.Bár talán még nem látod az eredményeket, már csaknem szemmel láthatóak. Ahogyan egy mag a felszín alatt csírázik, mielőtt kihajtana, a te vágyaid is éppen úgy fejlődnek valósággá. Legyen hited, és bízz benne, hogy minden a te érdekedben történik… mert így van!
További jelentések: Gondolataid maradjanak pozitívak, hogy a legkedvezőbb eredményt vonzzák! * Küzdd le a halogatást! * Add át minden félelmedet és aggodalmadat az Égnek! * Kérj támogatást és fogadd el a felajánlott segítséget! * Folyamatosan tegyél lépéseket, amelyek álmaid irányában visznek! * Higgy magadban! "
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ???? Szeretettel: Ildi

Serenaúj.jpg

Angyali Üzenet a március 8-i hétre

"SERENA: Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod vagy észre sem veszed őket.
Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Serenaúj.jpg

Angyali Üzenet a március 8-i hétre

"SERENA: Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod vagy észre sem veszed őket.
Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


minden ugy jo..új.jpg

Angyali Üzenet a március 1-i hétre

"MINDEN ÚGY JÓ, AHOGYAN VAN

Minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak. /Jeremiel Arkangyal/
Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!
Jeremiel aurája mély padlizsán-lila. Amikor sötétlila fényszikrákat látunk, valószínűleg Ő van a közelünkben. Jeremiel energiáját az ametiszt képviseli. Ezt viselve közelebb érezhetjük magunkat kedves és szeretetteljes személyiségéhez."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


szeretteiddel egyutt uj.jpg

Angyali Üzenet a február 22-i hétre

"SZERETTEIDDEL EGYÜTT BIZTONSÁGBAN VAGY

Mihály arkangyal vigyáz rád és a szeretteidre; azokra a családtagokra és barátokra is, akik már eltávoztak.
Ez a kártya azt jelzi, hogy megnyugodhatsz, mert az arkangyal minden részletre kiterjedően gondoskodik rólad és a szeretteidről.
Lehetséges értelmezések: Bízd a gondjaidat és aggodalmaidat Istenre és az angyalokra. * Anyagi szükségleteidről is gondoskodnak. * Vállalkozásod biztonságban van. * Biztonságosan utazhatsz. * Eltávozott hozzátartozód boldog a mennyben és szeretettel gondol rád. * Ne feledd, hogy az aggodalom az imádság egyik formája, ezért csak azért imádkozz, amit szeretnél.
Ima: Istenem és Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy vigyáztok rám és szeretteimre (itt felsorolhatod a nevüket). Kérlek segíts, hogy biztonságban érezzem magam, megnyugodjak, a számomra fontos dolgokra figyelhessek, és boldogan, egészségesen élhessek."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Chantallúj.jpg

Angyali Üzenet a február 15-i hétre

"CHANTALL

Az új szerelem már az ajtón kopogtat. Lehet, hogy megismerkedünk valakivel, de lehet, hogy a mostani kapcsolatunkban kap újra lángra a szenvedély. Legyünk nyitottak, hogy képesek legyünk szerelmet adni és kapni.
Több szerelemre és szenvedélyre vágytál, és mi meghallgattuk imáidat. Én a románc angyala vagyok, és azért jöttem, hogy segítsek. Az új szerelem úton van hozzád, és szíved megnyitásával utat nyithatsz ennek az új érzelemnek. Minél nyitottabb szívvel várod, az új szerelem annál gyorsabban megérkezik majd hozzád. Ez azt is jelenti, hogy ki kell mutatnod partnereddel kapcsolatos romantikus érzéseidet. Légy nyílt és őszinte, ugyanakkor (hozzánk, angyalokhoz hasonlóan) játékos. Mindenekelőtt azonban mutasd ki nyíltan partnerednek, mennyire szereted, hogy a szerelem minél szabadabban tudjon köztetek áramlani.
Mindvégig utat mutatok neked, és olyan helyekre vezetlek, amelyek látszólag nem kapcsolódnak a romantikus szerelemhez. Mégis tudni fogod, hogy én bátorítalak, hogy menj fitneszterembe, iratkozz be egy esti tanfolyamra, vagy találkozz egy új baráttal. Munkám "védjegye", hogy nagyon erős érzést keltek a szívedben, és körbeveszem melegséggel, mintha csak egy nagy ölelést adnék neked. Minél inkább követed az útmutatásom, annál gyorsabban rád talál a szerelem."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Hatalommal rendelkezel ÚJ.jpg

Angyali Üzenet a február 8-i hétre

"HATALOMMAL RENDELKEZEL!

Használd a képességeidet ennek a helyzetnek a megoldására. Meg tudod csinálni!
Ezt a lapot emlékeztetőként húztad: erősebb vagy, mint gondolnád. Talán az utóbbi időben áldozatnak érezted magad.
A tündérek azonban azt akarják, hogy tudd: a korodra, termetedre vagy végzettségedre való tekintet nélkül hihetetlen személyes hatalommal rendelkezel.
Noha a tündérek parányi teremtmények, Isten és az Univerzum erejét közvetítik, és te is használhatod ezt az erőt egy probléma megoldására, önmagad vagy mások gyógyítására, vagy az anyagi szükségleteid manifesztációjára. Csak hinned kell.
A lap további jelentései: Engedd el a hibáztatást, és koncentrálj a megoldásokra! * Végezz energia gyógyítást, különösen a kezeddel! * Kezdj erősítő edzéseket, mint például a súlyemelés! * Kövesd a belső útmutatásodat egy helyzet megoldása érdekében! * Légy aktív egy szívedhez közel álló kedves ügy mellett! * Mond ki az igazságot magadnak és másoknak! "
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Tündérek mágikus üzenetei jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ♥ Szeretettel: Ildi

Omegaúj.jpg

Angyali Üzenet a február 1-i hétre

OMEGA
Győzelem! Álmaid beteljesülni látszanak. Folytasd eddigi jó munkádat!
Gratulálunk! Mivel az isteni útmutatást követed, és a világegyetem a döntéseddel harmóniában, természetes ritmusban mozog. Ha a szívedre hallgatva döntesz, akkor természetes összhangban haladsz életed küldetésével. Őrizd meg a nyugalmadat és önbizalmadat: boldogan és méltósággal haladj tovább a megkezdett úton.
Ha problémák merülnének fel útközben, akkor itt az ideje, hogy egy pillanatra megállj, és összpontosíts. A problémák azt jelzik, hogy átmenetileg nem vagy összhangban a világegyetem ritmusával. Ilyenkor nem kell elemezgetni a helyzetet, vagy szégyellni magad. Egyszerűen imádkozz vagy meditálj, lélegezz mélyeket, és várj, amíg biztos nem leszel abban, hogy mit kell tenned. A győzelem elkerülhetetlenül a tiéd, tehát ne félj attól, hogy az átmeneti problémák meghiúsítják álmaidat. Minden, ami történik, okkal és jó időben történik. Bízd a kétségeidet az égiekre, és légy biztos a boldog végkifejletben."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek Angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


lelektarsúj.jpg

Angyali Üzenet a január 25-i hétre

Heti Angyali Üzenet:
"LÉLEKTÁRS
Kapcsolatba akartál lépni lélektársaddal, s imád meghallgattatott. Kövesd az útmutatást, s élvezd az isteni szeretet ajándékát.
Szíved a nagy szerelem után áhítozik. Amióta a spirituális úton jársz, olyan társra vágysz, akivel hasonló elveket vallotok. Lehetséges ugyanazzal a személlyel spirituális kapcsolatban és szenvedélyes szerelemben élni? Ez a kártya megerősíti a választ: igen, lehetséges. Arra kérnek az angyalok, hogy bízz bennük, és kövesd az útmutatásukat.
Az angyalok meghallgatták könyörgésed a nagy szerelemért, és most lépésről lépésre vezetnek a megvalósulás felé. Ha párkapcsolatban élsz, az angyalok arra kérnek, engedd át nekik a kapcsolatot. Így felemelhetik azt a lélektársi szintre, vagy segíthetnek békésen véget vetni neki, hogy megnyílhass az új szerelemre. Bárhogy is lesz, mindvégig melletted fognak állni, súgva a lépéseket."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Bosegúj.jpg

Angyali Üzenet a január 18-i hétre

"BŐSÉG

A bőség ideje elérkezett. Kérd az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.
Üzenetet hozó angyalaid a közelgő bőségről adnak hírt. Mindennek egyetlen forrása van: Isten. Hited eljutott arra a szintre, hogy biztosan tudod: a Teremtő mindent megad, amire szükséged van. Hited, még ha gyenge is volt, megidézte a bőséget, és a bőség most megérkezett.
Maradj meg hitedben, hogy mind anyagilag, mind lelkileg, érzelmileg, spirituálisan és intellektuálisan tovább áramoljon feléd a bőség. Gyakorold ezt a csodálatos önmegerősítést: "Elfogadom a nagy jólétet. Mindent megkapok, amikre szükségem van. Most és az elkövetkezőkben egyaránt."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Legy boldog mar mostÚJ.jpg

Angyali Üzenet a január 11-i hétre

"LÉGY BOLDOG MÁR MOST
Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz.
Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid?
Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.
Lehetséges értelmezések: Határolódj el a nehéz helyzettől. * Csodára számíthatsz. * Írj egy listát azokról a dolgokról, melyekért hálás vagy. * Gondolkodj pozitívan a mostani helyzetről. * Nyisd meg a szívedet a szeretetnek.
Imádság: Köszönöm, hogy megnyitottad szívemet a boldogságnak, az örömnek és az elragadtatásnak. Most már észre tudom venni az életem nagyszerűségét."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


iranyvaltoztatasúj.jpg

Angyali Üzenet a Január 4-i hétre

"IRÁNYVÁLTOZTATÁS
Az általad tapasztalt változások azon újdonsült akaratod isteni irányítása alatt állnak, amelynek során feltárod szívedet a szeretet és útmutatásunk előtt. Most és a jövőben is oltalmazunk téged, így hát kövesd vágyaid boldog végkifejlete felé vezető utadat.
Ez a kártya azt jelenti, hogy szívedben változás történt, ami pozitív irányba alakította életedet. Régi életmódod már nem érdekel többé, és azon kapod magad, hogy kerülöd azokat a barátokat és időtöltéseket, amelyek korábban vonzottak. Olyan életmódra és karrierre vágysz, amely jobban illik új érdeklődési körödhöz és szenvedélyeidhez. Az angyalok végigvezetnek ezen az átmeneti időszakon. A vonzás hatalma biztosít téged a csodálatosan új lehetőségek és kapcsolatok létrehozása felől.
A lap további jelentései: Életed új szakaszába lépsz. * Új terv van születőben. * Áldott állapotra, szülésre vagy egy gyermek örökbefogadására nyílik lehetőség. * Egy új tényező az életedben áldás, még akkor is, ha jelen pillanatban nem érted az összefüggéseket."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

Szeretoúj.jpg

Angyali Üzenet a december 28-i hétre

"SZERETŐ

Segítek szellemi szinten megélned kapcsolatodat a lélektársaddal. /Chamuel Arkangyal/
A szeretet most benned és körülötted van, nem kell kutatnod utána. Épp ellenkezőleg: az élet minden területén magadhoz vonzod és kinyilvánítod azzal, hogy minden tettedet és gondolatodat átjárja a jóindulat. Fordulj hozzám, hogy vezessem gondolataidat és cselekedeteidet, és szerelmet lopjak az életedbe. Segítek beleszeretni az életedbe, és meggyógyítani a kapcsolataidat, hogy teljes pompájukban virágozhassanak.”
Chamuel aurája halványzöld, mint a zsenge falevél a reggeli napsütésben. A közelünkben érezhetjük szeretetteljes energiáját, ha zöld fluoritot viselünk vagy markolunk meg."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam."
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


terjeszd szet a szarnyaidÚJ.jpg

Angyali Üzenet a december 21-i hétre

Terjeszd szét szárnyaid!

"Most ne tétovázz! Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni!"
„Talán megijeszt a változás kilátása és a gondolat, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat. A szeretetet, a szolgálatot és a szellemiséget tartsd szem előtt, és kerüld el a kétkedő és szkeptikus embereket. Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé.”
Ariel Arkangyal minden teremtett lényt szeret, és boldogan segít mindenkin. A kinyilvánítás mestere, és főleg azokat az embereket támogatja, akik tanítók, gyógyítók vagy másképpen szolgálnak. A környezetvédelem különösen közel áll hozzá, és szorosan együttműködik a természet angyalaival az állatok, főleg a víz közelében élő madarak és halak óvásában és gyógyításában. Többek között úgy lehet Ariellel együtt dolgozni, hogy környezetvédelmi munkában veszünk részt, például fölszedjük a szemetet a tavak, források, óceánok partján, időt és pénzt áldozunk valamilyen környezetvédelmi ügyre, vagy környezetbarát tisztítószereket használunk.
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤️ Szeretettel: Ildi

Csodakúj.jpg

Angyali Üzenet a december 14-i hétre

"CSODÁK

Csodák vesznek most körül. Vedd őket észre, és még több rád talál.
Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni. Légy nyitott az isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.
Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek. Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Angyalokkal Gyógyító Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


Astara1.jpg

Angyali Üzenet a december 7-i hétre

"A legjobbat érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg. (ASTARA)

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hogy nem érdemled meg a jót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket."
Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Üzenetek az angyalaidtól Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤

Szeretettel: Ildi


Isten ajandekaiúj.jpg

Angyali Üzenet a november 30-i hétre

ISTEN AJÁNDÉKAI

Mi, angyalok a Teremtődtől hozunk ajándékokat. Nyílj meg a befogadásukra. (Sandalpon Arkangyal)

A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Az imáidra adott válaszok most csak arra várnak, hogy hajlandó legyél befogadni őket. Tárd ki a karod az ajándékok előtt! Teremtőd azt akarja, hogy boldog és egészséges legyél, gondtalanul élj, és semmiben se szenvedj hiányt. Engedd el az elfogadás iránti félelmeidet! Sandalphon egyik fő feladata közvetíteni a fohászainkat és a rájuk adott válaszokat. Azt mondja, hogy minden ima meghallgattatik és megválaszoltatik ( noha lehet, hogy nem az elvárásaink szerinti alakban). Az égben minden fohász egyformán fontos, és seregnyi angyal serénykedik, hogy valamennyi emberhez eljusson a segítség. Akkor forduljunk Sandalphonhoz, amikor az elfogadáshoz van szükségünk támaszra."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Arkangyalok jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Vigyaznak es vedenekúj.jpg

Angyali Üzenet a november 23-i hétre

VIGYÁZNAK RÁD ÉS VÉDENEK
Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok: az arkangyal a megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed az útmutatását. Valószínűleg nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Ezt a lapot azért húztad, hogy tudd, Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.
Azt is jelzi, hogy fel kellene hagynod az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban.
Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz. Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal az érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek... És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!
Ima: Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


a vonzas torvenyeúj.jpg

Angyali Üzenet a november 16-i hétre

A VONZÁS TÖRVÉNYE
Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod. A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérésedre szívesen magasabb frekvenciára hangoljuk energiáidat.
Az angyalok emlékeztetőül küldték neked ezt a lapot, hogy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet a kérdéses helyzet javításában. A panaszkodás és az aggodalom csak még többet vonz ugyanebből, így gondolataidat emeld a magasba (az angyalok segítségével); hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és tökéletesen megnyilvánult. Érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént, hiszen ez maga az első lépés a helyzet dologi oldalának a bevonzásához.
A lap további jelentései: Gondolj vágyaidra, és kerüld az aggodalmaskodást és a panaszkodást. * Emelkedj fel annak a személynek a szintjére, akit be szeretnél vonzani. * Miközben spirituális energiád megnövekedik, azon kapod magad, hogy a kapcsolataiddal és az eseményekkel kapcsolatban kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz. Ez természetes, és az angyalok segíthetnek neked, hogy miként kezeld ezeket a befejezéseket és kezdeteket."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

Szeretettel: Ildi


Erosítsd magadbanúj.jpg

Angyali Üzenet a november 9-i hétre

"Erősítsd magadban a jó közérzet és az egészség tudatát

Mihály arkangyal szerint a jó közérzet és az egészség kulcsa az, ha nem a betegségre koncentrálunk. Azért húztad ezt a kártyát, hogy a félelmeid helyett a vágyaidra összpontosíts. Testünk azonnal reagál a félelemre és a szeretetre, ezért az utóbbira kell koncentrálnunk. töltsd fel minden sejtedet gyengéd szeretettel.
Képzeld el, hogy te és a környezetedben élők is mind tökéletesen egészségesek. És így is beszélj magadról és szeretteidről, mert ezzel is megerősíted azt, hogy ez valóban így is van.
Lehetséges értelmezések: Egészséged láthatóan javulni fog. * Hallgass a megérzésedre az egészségedet és a gyógymódot illetően. * Sorsfeladatod a gyógyítással kapcsolatos. * Változtass az életstílusodon. * Ismételgess pozitív megerősítéseket, főleg az egészségeddel kapcsolatban.
Ima: Istenem és Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy folyamatosan figyelmeztettek arra, hogy érezzem egészségesnek magam, és hogy az egészséges életmód és a jó közérzet felé terelgettek."
Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


23405688_1792586754374687_863437354095523591_oúj.jpg

November 7. Tízmillószoros nap

10 milliószoros nap! Legyetek nagyon pozitívak!

November 7. Tízmillió-szoros nap. A holnapi napon hatalmas energiák munkálkodnak, érdemes kihasználni.
Kezdd a reggelt úgy, hogy kinyilvánítod az univerzum felé örömödet a léttel és az egészséggel kapcsolatban. Gondolataid, tetteid csakis jók legyenek, árassz magadból pozitivitást. Teremts lelkedben és környezetedben is harmóniát, békét, szeretetet.
Nem baj, ha jön néhány kellemetlen, negatív tartalmú gondolat, ezeket küldd el, és próbáld átfordítani jóra.
Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a világnak.
Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek!

Szeretettel: Ildi


Hasznald a gyogyito energiakatúj.jpg

Angyali Üzenet a november 2-i hétre

"HASZNÁLD A GYÓGYÍTÓ ENERGIÁKAT

A kártya arra utal, hogy a jelenlegi helyzetedben nagy hasznát vennéd a gyógyító energiáknak. Ezeket az energiákat nyerheted az angyaloktól (csak kérned kell!), egy szakavatott energiagyógyásztól, de saját szándékod erejéből is.
Lehetséges értelmezések: Tégy valamit az energiaszinted és életerőd növeléséért. * Tornázz, és táplálkozz egészségesen. * Iratkozz be egy energiagyógyász tanfolyamra. * Menj el egy szakavatott energia-gyógyász kezelésre. * Sorsfeladatod az energiagyógyászattal kapcsolatos.

Imádság: Köszönöm, hogy gyógyító energiát árasztasz rám, és rajtam keresztül a környezetemre is. Köszönöm, hogy szakavatott és hiteles energiagyógyítókkal kerülhettem kapcsolatba, és megismerkedhettem az energiagyógyítás különféle módozataival."

Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.

Csodaszép hetet! Szeretettel: Ildi


Kotelezd el magaduj.jpg

Angyali Üzenet az október 26-i hétre

"KÖTELEZD EL MAGAD

Azért jött ez a kártya, mert tudni szeretnéd, hogyan javíthatnál egy adott helyzeten.
Mihály arkangyal azt tanácsolja, hogy teljes szívvel kötelezd el magad a vágyott cél mellett.
Ha kételkedsz abban, hogy megérdemled mindazt, amire vágysz, akkor a végeredmény sem lesz kielégítő. Ám ha hiszel benne, és elkötelezed magad, az életed új lendületet vesz.
Lehetséges értelmezések: Kötelezd el magad, hogy kapcsolatod meghittebb és kielégítőbb legyen. * Élvezd az élet minden egyes pillanatát. * Merülj bele teljesen egy érdekes feladatba, vállalkozásba. * Ha művész vagy, bánj tisztelettel minden megszólaltatott hanggal vagy ecsetvonással. * Beszélj és írj magabiztosan.
Imádság: Mihály arkangyal! Hozzád, a bátorság és magabiztosság angyalához fordulok, hogy ruházz fel erőddel. Engedd meg, hogy elkötelezzem magam az életem fontos dolgai és a sorsfeladatom mellett. Vezess, hogy nyitott szívvel fogadjak minden új élményt és tapasztalatot."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Mihály Arkangyal jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ♥ Szeretettel: Ildi


Turelemúj.jpg

Angyali Üzenet az október 19-i hétre

"TÜRELEM

Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. De azért tápláld őket türelemmel. /Jophiel Arkangyal/
Időbe telik, amíg a csíra átfúrja magát a talajon, és virágzó növénnyé fejlődik. A növény életének mégis minden pillanata örömöt jelent annak, aki észreveszi benne a szépséget. Ugyanígy élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid valóra válnak. Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet.
Jophiel azzal segít több kegyet és békességet tapasztalni az életünkben, hogy lelassít, és segít meglátnunk a körülöttünk lévő szépséget. Arra kér, hogy ízlelgessünk és élvezzünk minden pillanatot, és a boldogságunkat ne távoli célokhoz kössük. Folyamodjunk Jophielhez, valahányszor hajszoltak, túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk. Ő segít tudatosítanunk az élet hétköznapi csodáit, hogy még jobban értékeljük azokat."
A Heti Angyali Üzenetet, Doreen Virtue Arkangyal Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ❤ ????

Szeretettel: Ildi


tokeletes idozitesúj.jpg

Angyali Üzenet az október 12-i hétre

"TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS

Eljött a tökéletes pillanat, hogy megérzéseid alapján cselekedj. Az ajtók nyitva állnak, miközben velünk együtt átsétálsz rajtuk. Ne halogasd, és ne is késleltesd az időt, hiszen már megérett a siker összes előfeltétele. Minden és mindenki melletted áll, támogatva a pozitív végeredményt.
Ez a kártya arra utal, hogy ahhoz, hogy teljes mértékben választ kapj imáidra, először még meg kell tenned bizonyos lépéseket. Az angyalok azt üzenik, hogy ez a tökéletes pillanat a cselekvésre. Ők majd vezetnek téged az úton. Egyes esetekben nem is az a fontos, hogy miként közelítjük meg az adott helyzetet, hanem hogy cselekedjünk, energiát és szándékot fektessünk vágyaink megnyilvánulásába. Amint megtesszük az első lépést a vágyott végkifejlet irányában, az univerzum azonnal segítséggel lát el bennünket.
A lap további jelentései: Cselekedj most azonnal. * A helyzet megoldódik, feltéve, ha nem késlekedsz. * Hozd meg a döntést. * Minden múltbéli akadály azért merülhetett fel, mert az időzítés nem volt megfelelő."
A Heti Angyali üzenetet Doreen Virtue Napi Útmutatás Angyalodtól kártyacsomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤ Szeretettel: Ildi

megkaptad amit kivantalúj.jpg

Angyali Üzenet az október 5-i hétre

"MEGKAPTAD AMIT KÍVÁNTÁL

Amit kértél, valóra válik.
A tündérek tudják, hogyan váltsák valóra varázslatos módon minden anyagi szükségletüket és vágyukat, és az embereknek is segítenek az álmaik valóra váltásában – mint neked. Ez a lap azt mutatja, hogy a tündérek boldogan megadják neked azt, amire vágysz!
Együtt dolgoznak minden univerzális erővel és energiával, de te is segítheted, hogy imád gyorsan valóra váljon, ha együtt haladsz az áramlattal a saját életedben.
Maradj a lehető legösszeszedettebb és legnyugodtabb, mert a negativitás akadályozhatja a vágyad megvalósulását.
Menj ki gyakran a természetbe, hogy szellemed folyamatosan az öröm és hála varázslatos energiáival szárnyaljon."
Heti Angyali Üzenetet Doreen Virtue A Tündérek Mágikus Üzenetei Jóskártya csomagjából húztam.
Csodaszép hetet! ???? ❤

TOVÁBBI NAPI GONDOLATOK

bejelentkezés

munkanapokon: 8-18h között